Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Bungalowtent Languedoc-Roussillon

Een Bungalowtent in de Languedoc-Roussillon huren?

Ga je op kampeervakantie naar Frankrijk, en houd je van culturele uitstapjes? Dan is een camping in de Languedoc-Roussillon ideaal voor jou! Wat het nog mooier maakt is kamperen in een luxe en ruime Bungalowtent in de mooie regio Languedoc-Roussillon. Zó ontdek je met het hele gezin wat glamping is en geniet je van een heerlijke kampeervakantie.

Bungalowtent

De indeling van een Bungalowtent Languedoc-Roussillon

Hoe ziet de Bungalowtent Languedoc-Roussillon er uit? Onze Bungalowtenten zijn geschikt voor maximaal zes volwassenen. De Bungalowtent is maar liefst 27,5 m2 groot en beschikt zelfs over een badkamer met toilet, wastafel en douche! De Bungalowtent Languedoc-Roussillon bestaat verder uit:

  • De Bungalowtent Languedoc-Roussillon bestaat uit een woongedeelte met een keukenblok, inclusief gasfornuis en koelkast.
  • Er is een ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en een kinderkamer met een stapelbed en een eenpersoonsbed. Er is mogelijkheid om een zesde bed bij te plaatsen.
  • In de Bungalowtent is tuinmeubilair aanwezig. Je vindt vier stoelen, een tafel, twee ligstoelen en een barbecue.
  • Natuurlijk is er een complete inventaris aanwezig!

De campings met een Bungalowtent Languedoc-Roussillon

De campings met een Bungalowtent Languedoc-Roussillon liggen veelal dichtbij de zee en het strand. De campings hebben tevens een groot waterparadijs en de meeste hebben ook grote animatieteams voor jong en oud. De campings zijn daarom allemaal uitermate geschikt voor gezinnen! De hele familie zal zich uitstekend vermaken op één van de campings in Languedoc-Roussillon.

Een Bungalowtent in Languedoc-Roussillon huren?

Wil je graag luxe kamperen in een Bungalowtent in Languedoc-Roussillon? Glamping is dé ideale manier om aan het strand of midden in de natuur te kamperen, maar toch te kunnen genieten van luxe! Benieuwd naar de verschillende campings in Frankrijk waar je kunt kamperen? Bekijk de mogelijkheden en huur direct de Bungalowtent Languedoc-Roussillon!

Bekijk de accommodaties > Bekijk het campingaanbod >

Domaine de la Dragonnière via Vacanceselect

Languedoc-Roussillon, Frankrijk

  • Levendige camping
  • Verwarmde zwembaden
  • Uitgebreid animatieprogramma

Deze camping ligt op 5 km van het strand en heeft wel 9 zwembaden! Veel sportfaciliteiten en een uitgebreid animatieprogramma.

Pagina delen

Glamping.nl