Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Huurtent Italië

Een Huurtent in Italië huren?

Ga je deze zomer op vakantie naar Italië? Als je van luxe en comfortabel kamperen houdt, huur dan de mooie en ruime Huurtent Italië! De Huurtent is in Italië in verschillende regio’s te huren. Ga je naar Toscane, de Adriatische kust of toch lekker kamperen aan het Gardameer? Ontdek glamping met een Huurtent Italië! Het is dé manier om te genieten van luxe, maar om tegelijkertijd het kampeerleven in één van de Italiaanse regio’s mee te maken.

Huurtent

De indeling van een Huurtent Italië

Benieuwd naar hoe een Huurtent Italië eruit ziet? Onze Huurtenten zijn geschikt voor maximaal zes volwassenen. De Huurtent is maar liefst 27,5 m2 groot en beschikt zelfs over een badkamer met toilet, wastafel en douche! Waar de Huurtent Italië verder uit bestaat?

  • De Huurtent Italië bestaat uit een woongedeelte met een keukenblok, inclusief gasfornuis en koelkast.
  • Er is een ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en een kinderkamer met een stapelbed en een eenpersoonsbed. Er is mogelijkheid om een zesde bed bij te plaatsen.
  • In de Huurtent is tuinmeubilair aanwezig. Je vindt vier stoelen, een tafel, twee ligstoelen en een barbecue.
  • Natuurlijk is er een complete inventaris aanwezig!

De campings met een Huurtent Italië

De campings met een Huurtent Italië liggen veelal aan een meer, of aan de kust. Liever luxe kamperen midden in de Italiaanse natuur? Boek dan een Huurtent Italië in bijvoorbeeld Toscane. Veel campings hier liggen in een prachtig heuvellandschap. De campings zijn allemaal uitermate geschikt voor gezinnen! De hele familie zal zich uitstekend vermaken op één van de campings in Italië.

Een Huurtent in Italië huren?

Wil je graag luxe kamperen in een Huurtent in Italië? Glamping is dé ideale manier om midden in de natuur te kamperen, maar toch te kunnen genieten van luxe! Benieuwd naar de verschillende campings in Italië waar je kunt kamperen? Bekijk de mogelijkheden en huur direct de Huurtent Italië!

Bekijk de accommodaties > Bekijk het campingaanbod >

Blu International

Rome, Italië

  • Gastvrije familiecamping
  • Aan het Bolsenameer
  • Heerlijk zwembad

Blu International Camping is de leukste familiecamping aan het Bolsenameer in Italië! U zult zich direct thuis voelen.

Pagina delen

Glamping.nl