Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Huurtent Vendée

Een Huurtent in de Vendée huren?

Kies je dit jaar voor een kampeervakantie met het gezin in de Vendée? Niet met een tentje, sanitairgebouw en camping gasstel? Huur dan een prachtige en ruime Huurtent in de Vendée! Ontdek het echte glamping met een Huurtent Vendée! Het is dé manier om te genieten van luxe, maar om tegelijkertijd het kampeerleven in de Franse streek de Vendée mee te maken. Huurtent

De indeling van een Huurtent Vendée

Hoe de Huurtent Vendée er uit ziet? Onze lodgetenten zijn geschikt voor maximaal zes volwassenen. De Huurtent is maar liefst 27,5 m2 groot en beschikt zelfs over een badkamer met toilet, wastafel en douche! Waar de Huurtent Vendée verder uit bestaat?

  • De Huurtent Vendée bestaat uit een woongedeelte met een keukenblok, inclusief gasfornuis en koelkast.
  • Er is een ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en een kinderkamer met een stapelbed en een eenpersoonsbed. Er is mogelijkheid om een zesde bed bij te plaatsen.
  • In de Huurtent is tuinmeubilair aanwezig. Je vindt vier stoelen, een tafel, twee ligstoelen en een barbecue.
  • Natuurlijk is er een complete inventaris aanwezig!

De campings met een Huurtent Vendée

De campings met een Huurtent Vendée zijn échte glamping campings en liggen aan het strand. Je kunt er ook heerlijk fietsen of wandelen. De campings zijn allemaal uitermate geschikt voor gezinnen, er is namelijk ook animatie aanwezig. De hele familie zal zich uitstekend vermaken op één van de campings in de Vendée.

Een Huurtent in de Vendée huren?

Wil je graag luxe kamperen in een Huurtent in de Vendée? Glamping is dé ideale manier om heerlijk aan het strand te kamperen, én te kunnen genieten van luxe! Benieuwd naar de verschillende campings in de Vendée waar je kunt kamperen? Bekijk de mogelijkheden en huur direct de Huurtent Vendée!

Bekijk de accommodaties > Bekijk het campingaanbod >

Domaine de Champé

Vogezen, Elzas, Frankrijk

  • Prachtige zwembaden
  • Sauna en hammam
  • Animatie in het hoogseizoen

Gelegen in de prachtige Vogezen, met een mooi (binnen)zwembad, sauna en hammam! Heerlijk relaxen dus, op camping Domaine de Champé.

Pagina delen

Glamping.nl