Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Ingerichte tent Frankrijk

Een Ingerichte tent in Frankrijk huren?

Als je van luxe en avontuurlijk kamperen houd, kies dan voor je glamping vakantie in Frankrijk voor de Ingerichte tent! De Ingerichte tent Frankrijk is luxe en ruim, maar geeft evengoed nog het echte kampeergevoel. De Ingerichte tent is in Frankrijk in verschillende regio’s te huren. Bijvoorbeeld in de Franse Alpen, Auvergne of de Bourgogne. Ontdek een avontuurlijke manier van glamping met een Ingerichte tent Frankrijk! Het is dé manier om te genieten van luxe en comfort, maar om tegelijkertijd het kampeerleven in Frankrijk mee te maken.

Ingerichte tent

De indeling van een Ingerichte tent Frankrijk

Benieuwd naar hoe een Ingerichte tent Frankrijk eruit ziet? Onze Ingerichte tenten zijn geschikt voor maximaal 4 personen. De Ingerichte tent is maar liefst 35 m2 groot en beschikt over een knusse keuken. Waar de Ingerichte tent Frankrijk verder uit bestaat?

  • De Ingerichte tent Frankrijk kan aan de voorkant helemaal open, en heeft een keuken met 4-pits gasfornuis en een koelkast met vriesvak.
  • Verlichting en stroom aanwezig. Geen stromend water.
  • Er is een ouderslaapkamer met een tweepersoons boxspring en een kinderkamer met een stapelbed.
  • In de Ingerichte tent is tuinmeubilair aanwezig.
  • Natuurlijk is er een complete inventaris aanwezig!

Op een aantal campings is er een variant van 42 m², deze Ingerichte tenten beschikken wel over eigen sanitair en natuurlijk dus ook stromend water.

De campings met een Ingerichte tent Frankrijk

De campings met een Ingerichte tent Frankrijk liggen veelal aan de kust of aan een meertje. Gaat u voor luxe kamperen midden in de Franse natuur? Boek dan een Ingerichte tent Frankrijk in bijvoorbeeld de Franse Alpen of de Auvergne. Veel campings hier liggen in een prachtig groen heuvellandschap. De campings zijn allemaal uitermate geschikt voor gezinnen! De hele familie zal zich uitstekend vermaken op één van de campings in Frankrijk.

Een Ingerichte tent in Frankrijk huren?

Wil je graag luxe kamperen in een Ingerichte tent in Frankrijk? Glamping is dé ideale manier om midden in de natuur te kamperen, maar toch te kunnen genieten van luxe en comfort! Benieuwd naar de verschillende campings in Frankrijk waar je kunt kamperen? Bekijk de mogelijkheden en huur direct de Ingerichte tent Frankrijk!

Bekijk de accommodaties > Bekijk het campingaanbod >

Glamping.nl