Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Ingerichte tent Italië

Als je van luxe en avontuurlijk kamperen houd, kies dan voor je glamping vakantie in Italië voor de Ingerichte tent! De Ingerichte tent Italië is luxe en ruim, maar geeft evengoed nog het echte kampeergevoel. De Ingerichte tent is in Italië in verschillende regio’s te huren. Bijvoorbeeld Toscane, Umbrië en ook aan het Gardameer. Ontdek de avontuurlijke variant van glamping met een Ingerichte tent Italië! Het is dé manier om te genieten van luxe en comfort, maar om tegelijkertijd het kampeerleven in Italië mee te maken.

Ingerichte tent

De indeling van een Ingerichte tent Italië

Benieuwd naar hoe een Ingerichte tent Italië eruit ziet? Onze Ingerichte tenten zijn geschikt voor maximaal 4 personen. De Ingerichte tent is maar liefst 35 m2 groot en beschikt over een knusse keuken. Waar de Ingerichte tent Italië verder uit bestaat?

  • De Ingerichte tent Italië kan aan de voorkant helemaal open, en heeft een keuken met 4-pits gasfornuis en een koelkast met vriesvak.
  • Verlichting en stroom aanwezig. Geen stromend water.
  • Er is een ouderslaapkamer met een tweepersoons boxspring en een kinderkamer met een stapelbed.
  • In de Ingerichte tent is tuinmeubilair aanwezig.
  • Natuurlijk is er een complete inventaris aanwezig!

Op een aantal campings is er een variant van 42 m², deze Ingerichte tent beschikken wel over eigen sanitair en natuurlijk dus ook stromend water.

De campings met een Ingerichte tent Italië

De campings met een Ingerichte tent Italië liggen veelal aan de kust of midden in een groen landschap. Ga je voor luxe kamperen midden in de Italiaanse natuur? Boek dan een Ingerichte tent Italië in bijvoorbeeld Toscane, Marche of Umbrië. Veel campings hier liggen in een prachtig groen heuvellandschap. De campings zijn allemaal uitermate geschikt voor gezinnen! De hele familie zal zich uitstekend vermaken op één van de campings in Italië.

Een Ingerichte tent in Italië huren?

Wil je graag luxe kamperen in een Ingerichte tent in Italië? Glamping is dé ideale manier om midden in de natuur te kamperen, maar toch te kunnen genieten van luxe en comfort! Benieuwd naar de verschillende campings in Italië waar je kunt kamperen? Bekijk de mogelijkheden en huur direct de Ingerichte tent Italië!

Bekijk de accommodaties > Bekijk het campingaanbod >

Blu International

Rome, Italië

  • Gastvrije familiecamping
  • Aan het Bolsenameer
  • Heerlijk zwembad

Blu International Camping is de leukste familiecamping aan het Bolsenameer in Italië! U zult zich direct thuis voelen.

Pagina delen

Glamping.nl