Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Lodgetent Languedoc-Roussillon

Houd je van culturele uitstapjes? Dan is een camping in de Languedoc-Roussillon ideaal voor jou! Wat het nog mooier maakt is kamperen in een luxe en ruime Lodgetent in de mooie regio Languedoc-Roussillon. Zó ontdek je met het hele gezin wat glamping is en geniet je van een heerlijke kampeervakantie.

Lodgetent

De indeling van een Lodgetent Languedoc-Roussillon

Hoe ziet de Lodgetent Languedoc-Roussillon er uit? Onze Lodgetenten zijn geschikt voor maximaal zes volwassenen. De Lodgetent is maar liefst 27,5 m2 groot en beschikt zelfs over een badkamer met toilet, wastafel en douche! De Lodgetent Languedoc-Roussillon bestaat verder uit:

  • De Lodgetent Languedoc-Roussillon bestaat uit een woongedeelte met een keukenblok, inclusief gasfornuis en koelkast.
  • Er is een ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en een kinderkamer met een stapelbed en een eenpersoonsbed. Er is mogelijkheid om een zesde bed bij te plaatsen.
  • In de Lodgetent is tuinmeubilair aanwezig. Je vindt vier stoelen, een tafel, twee ligstoelen en een barbecue.
  • Natuurlijk is er een complete inventaris aanwezig!

De campings met een Lodgetent Languedoc-Roussillon

De campings met een Lodgetent Languedoc-Roussillon liggen veelal dichtbij de zee en het strand. De campings hebben tevens een groot waterparadijs en de meeste hebben ook grote animatieteams voor jong en oud. De campings zijn daarom allemaal uitermate geschikt voor gezinnen! De hele familie zal zich uitstekend vermaken op één van de campings in Languedoc-Roussillon.

Een Lodgetent in Languedoc-Roussillon huren?

Wil je graag luxe kamperen in een Lodgetent in Languedoc-Roussillon? Glamping is dé ideale manier om aan het strand of midden in de natuur te kamperen, maar toch te kunnen genieten van luxe! Benieuwd naar de verschillende campings in Frankrijk waar je kunt kamperen? Bekijk de mogelijkheden en huur direct de Lodgetent Languedoc-Roussillon!

Bekijk de accommodaties > Bekijk het campingaanbod >

Le Serignan Plage

Languedoc-Roussillon, Frankrijk

  • Water- en wellnessparadijs
  • Aan de kust
  • Oude Romeinse stijl

Le Seignan Plage is een grote vijf-sterren camping met enorm zwem- en wellnessparadijs en een groot animatieteam voor jong en oud.

Pagina delen

Glamping.nl