Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Lodgetent Vendée

Wil je dit jaar met het gezin op kampeervakantie in de Vendée? Niet met een tentje, wandelingen naar het sanitairgebouw en camping gasstel? Huur dan een prachtige en ruime Lodgetent in de Vendée! Ontdek glamping met een Lodgetent Vendée! Het is dé manier om te genieten van luxe, maar om tegelijkertijd het kampeerleven in de Franse streek de Vendée mee te maken. Lodgetent

De indeling van een Lodgetent Vendée

Hoe de Lodgetent Vendée er uit ziet? Onze Lodgetenten zijn geschikt voor maximaal zes volwassenen. De Lodgetent is maar liefst 27,5 m2 groot en beschikt zelfs over een badkamer met toilet, wastafel en douche! Waar de Lodgetent Vendée verder uit bestaat?

  • De Lodgetent Vendée bestaat uit een woongedeelte met een keukenblok, inclusief gasfornuis en koelkast.
  • Er is een ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en een kinderkamer met een stapelbed en een eenpersoonsbed. Er is mogelijkheid om een zesde bed bij te plaatsen.
  • In de Lodgetent is tuinmeubilair aanwezig. Je vindt vier stoelen, een tafel, twee ligstoelen en een barbecue.
  • Natuurlijk is er een complete inventaris aanwezig!

De campings met een Lodgetent Vendée

De campings met een Lodgetent Vendée zijn échte glamping campings en  liggen aan het strand. Je kunt er ook heerlijk fietsen of wandelen. De campings zijn allemaal uitermate geschikt voor gezinnen, er is namelijk ook animatie aanwezig. De hele familie zal zich uitstekend vermaken op één van de campings in de Vendée.

Een Lodgetent in de Vendée huren?

Wil je ook graag luxe kamperen in een Lodgetent in de Vendée? Glamping is dé ideale manier om heerlijk aan het strand te kamperen, én te kunnen genieten van luxe! Benieuwd naar de verschillende campings in de Vendée waar je kunt kamperen? Bekijk de mogelijkheden en huur direct de Lodgetent Vendée!

Bekijk de accommodaties > Bekijk het campingaanbod >

Glamping.nl