Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Luxe kamperen in Frankrijk

Luxe kamperen in Frankrijk: gegarandeerd een heerlijk vakantie.

Luxe kamperen in Frankrijk

La douce France. Al jarenlang de populairste vakantiebestemming voor kamperende Nederlanders. Dit prachtige land staat bekend om de baguettes, croissants, de lekkerste kaas en heerlijkste wijnen. Het landschap wisselt zich snel af en daarom raak je nooit gewend aan de schoonheid van de Franse natuur. Met hier en daar prachtige zonnebloem- en lavendelvelden die zorgen voor een oase van kleur. Maar vergeet als je gaat luxe kamperen in Frankrijk de geschiedenis en cultuur niet. Er zijn ontelbare prachtige kastelen, burchten, forten, kloosters, schilderachtige dorpjes en imposante steden. En nét zo veel vakantieparken en campings waar je luxe kunt kamperen.

Luxe kamperen met het gezin

Frankrijk is vooral vanwege de afstand voor gezinnen een ideaal vakantieland voor een luxe kampeervakantie. Er hoeft niet per se een vliegtuig aan te pas te komen, en er is een ruime keuze uit luxe campings. Het is een veelzijdig land, met een net zo veelzijdig landschap. Van besneeuwde bergen tot eindeloze stranden, van groene heuvels tot graanvelden. Elke stad en dorp heeft zijn eigen geschiedenis en bezienswaardigheden. Kiest u voor het noorden, lekker dicht bij Nederland? Of ga je lekker luxe kamperen in Frankrijk aan de Middellandse Zee?

luxe kamperen in frankrijk

“Al jaren kamperen wij in Frankrijk. Dit jaar voor het eerst glamping, en het is ons érg goed bevallen! Vanaf nu niets anders meer!”

Aan bezienswaardigheden geen gebrek

Er zijn tal van bezienswaardigheden waar Frankrijk bekend om staat. Het eerste wat in u opkomt is natuurijk de Eiffeltoren in Parijs, Disneyland, het Louvre en de Pont du Gard. Maar vergeet tijdens je luxe kampeervakantie in Frankrijk ook niet een bezoekje te brengen aan Versailles, en natuurlijk het beroemde kasteel. En kent u het eiland Mont Saint-Michel? Dit eiland ligt voor de kust van Bretagne en is bij eb te voet te bereiken. Het eiland en de baai staan op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Oh, en dan heb je Lourdes nog, talloze musea, dierentuinen, pretparken, wijngaarden die u kunt bezoeken, en de mooie steden in de Provence-Alpes-Côte d’Azur en de Rhône-Alpes. Aan mooie stranden ook geen gebrek. Er is meer dan genoeg te zien en te doen in het mooie Frankrijk. Alles wat je luxe kampeervakantie in Frankrijk compleet maakt!

Luxe kamperen in Frankrijk

Wil je luxe kamperen in Frankrijk? Glamping is dé ideale manier om in het prachtige Frankrijk te kamperen, maar toch te kunnen genieten van luxe! Bekijk de luxe glamping accommodaties op de verschillende campings in Frankrijk. En bekijk hier de top 10 van het glamping aanbod!

Bekijk de accommodaties > Bekijk het campingaanbod >

Glamping.nl