Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Tent huren Gardameer

Een tent aan het Gardameer huren?

Ga je deze zomer op vakantie naar het Gardameer? Als je van luxe en comfortabel kamperen houdt, boek dan één van de mooie en ruime tenten van glamping.nl! Glamping ontdek je met bijvoorbeeld de Lodgetent, Hybridlodge of de Safaritent. In een tent van Glamping.nl geniet je van luxe en comfort, maar ook van het kampeerleven aan het prachtige Gardameer!

Lodgetent

 Welke tenten zijn er te huur aan het Gardameer?

Je hebt voor een kampeervakantie aan het Gardameer de keuze uit onder andere de volgende tenten:

 • De Lodgesuite >
  In de Lodgesuite slaap je super-de-luxe onder een tentdoek. De Lodgesuite is uniek in zijn soort en bevat naast de aanwezige badkuip ook een groot hemelbed.
 • De Lodgetent >
  In een Lodgetent slaap je onder een tentdoek, met alle gemakken van een huisje. De Lodgetent is ruim opgezet en comfortabel, en heeft aparte slaapkamers.
 • De Safaritent >
  De Safaritent is bij uitstek een avontuurlijke tent. Genoeg ruimte voor het hele gezin onder de grote luifel, en de tent kan aan de voorkant helemaal open.
 • De Airlodge >
  De Airlodge is een echte blikvanger op de camping. Het is een bijzondere accommodatie met twee verdiepingen, en beschikt over een mooie keuken en eigen sanitair.
 • De Hybridlodge Clever >
  In het speciale ontwerp is veel hout verwerkt wat er voor zorgt dat de Hybridlodge Clever er niet uit ziet als een tent of stacaravan. Ruimte, luxe en comfort!

De campings met luxe tent aan het Gardameer

De campings met een tent aan het Gardameer liggen natuurlijk direct aan het prachtige Gardameer en hebben ook allemaal een groot zwemparadijs! De campings zijn allemaal uitermate geschikt voor gezinnen! De hele familie zal zich uitstekend vermaken op één van de campings aan het Gardameer.

Een tent huren aan het Gardameer?

Wil je graag luxe kamperen in één van de bovenstaande tenten, aan het Gardameer? Glamping is dé ideale manier om midden in de prachtige natuur rond het Gardameer te kamperen, maar toch te kunnen genieten van luxe! Benieuwd naar de verschillende campings aan het Gardameer waar je kunt kamperen? Bekijk de mogelijkheden en huur snel de een tent aan het Gardameer!

Bekijk de accommodaties > Bekijk het campingaanbod >

Glamping.nl