Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Tent huren Sardinië

Een tent huren op Sardinië?

Ga je op kampeervakantie naar het prachtige Italiaanse eiland Sardinië en hou je van luxe en comfortabel kamperen? Dan is de Lodgetent Sardinië perfect voor jou. De Lodgetent Sardinië is van alle gemakken voorzien en zo ontdek je het beste van glamping op Sardinië. Het is dé manier om te genieten van luxe, maar om tegelijkertijd het kampeerleven op één van de mooiste Italiaanse eilanden.

Lodgetent

Welke tenten zijn er te huren op Sardinië?

Onder andere de volgende tenten kun je huren op Sardinië:

 • De Lodgesuite >
  In de Lodgesuite slaap je super-de-luxe onder een tentdoek. De Lodgesuite is uniek in zijn soort en bevat naast de aanwezige badkuip ook een groot hemelbed.
 • De Lodgetent >
  In een Lodgetent slaap je onder een tentdoek, met alle gemakken van een huisje. De Lodgetent is ruim opgezet en comfortabel, en heeft aparte slaapkamers.
 • De Hybridlodge Clever >
  In het speciale ontwerp is veel hout verwerkt wat er voor zorgt dat de Hybridlodge Clever er niet uit ziet als een tent of stacaravan. Ruimte, luxe en comfort!

De campings met een tent op Sardinië

De campings met een luxe en comfortabele glamping tent op het eiland Sardinië liggen dichtbij, of aan de zee. Ze hebben allemaal ook een zwembad met apart kinderbad of kindergedeelte. Op de meeste campings is er ook animatie aanwezig. De campings zijn hierdoor allemaal uitermate geschikt voor gezinnen! De hele familie zal zich uitstekend vermaken op één van de campings op het eiland Sardinië.

Een tent op Sardinië huren?

Wil je graag luxe kamperen in een glamping tent op Sardinië? Glamping is dé ideale manier om midden in de natuur te kamperen, maar toch te kunnen genieten van luxe! Benieuwd naar de verschillende campings op Sardinië waar u kunt kamperen? Bekijk de mogelijkheden en huur direct een tent op Sardinië!

Bekijk de accommodaties > Bekijk het campingaanbod >

Village 4 Mori

Sardinië, Italië

 • Topanimatie voor iedereen
 • Prachtig zandstrand
 • Boottochten mogelijk

Deze camping ligt direct aan een prachtig zandstrand én heeft mooie zwembaden. Vanaf hier ontdek je de prachtige Costa del Rei Sud.

Pagina delen

Glamping.nl