Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Bij een pretpark

Luxe kamperen bij een pretpark voor een gezellige gezinsvakantie

Je bent met het gezin, met de familie of met een groep op vakantie en je wilt iets leuks ondernemen in de omgeving? Kies dan voor glamping bij een pretpark, waar je een gezellig dagje naartoe kan tijdens je luxe kampeervakantie! Zo geniet je van de luxe van een accommodatie en heb je ook nog de mogelijkheid om leuke activiteiten te ondernemen. Lees hieronder meer over glamping bij een pretpark!

Een dagje eropuit!

Onderste boven in een achtbaan, nat worden in een waterpark of schoenen gevuld met zand uit een speeltuin. Er zijn verschillende mogelijkheden bij glamping bij een pretpark. Dit kan bijvoorbeeld een groot pretpark zijn, zoals de Efteling. Maar er zijn ook veel grote speeltuinen, avonturenparken, zwemparadijzen en kermissen, waar je naartoe kunt tijdens de vakantie. Er is voor ieder wat wils te vinden in de vele mogelijkheden van soorten pretparken. Daarnaast bevinden zich over heel Europa wel leuke parken waar je naartoe kunt voor een leuk dagje uit. Plan in het hoogseizoen alvast een dagje uit, zodat je niet in lange rijen voor tickets en attracties hoeft te staan. Dat scheelt je een hoop tijd!

De pretparken geven een leuke toevoeging aan je vakantie. Het is niet alleen leuk om te doen als je kinderen hebt, maar ook als je met een groep op vakantie gaat. De meeste pretparken zijn goed aan te rijden, of liggen op korte afstand van de camping. Kom na een leuke dag in een pretpark terug in je luxe accommodatie, waar je heerlijk met de beentjes omhoog kunt ontspannen. 

Bekijk hier ons aanbod in luxe kampeeraccommodaties. Kies je favoriete glamping bestemming en boek je volgende vakantie!

Populaire bestemmingen

Glamping.nl