Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Bij een stad

Luxe kamperen in de buurt van een stad voor leuke dagjes uit met het gezin!

Misschien niet het eerste wat in je opkomt bij een glamping vakantie, maar zeker geen gek idee! Glamping in de buurt van een stad, zodat je zowel de stad kunt verkennen vanuit je glamping alswel de rust en ruimte van een kampeervakantie hebt. Een geweldige combinatie als je het ons vraagt! En al helemaal met een citypass, waardoor je op een hele voordelige en compleet verzorgde manier je stedentrip waar kunt maken! Naar Parijs? Met je citypass vermijd je lange rijen bij het Louvre en kun je met de bus door heel de stad reizen! Benieuwd naar andere voordelen? Lees hieronder alles over glamping bij een stad!

Cultuur en natuur

Tijdens je glamping vakantie bij een stad combineer je cultuur en natuur. Zo creëer je een perfecte balans tussen een relaxte en een actieve vakantie. ‘s Ochtends wandel je naar de stad voor een heerlijk kopje koffie op een terras, waarna je de highlights van de stad bekijkt. ‘s Middags rust je lekker uit op de glamping en ‘s avonds ga je de stad in om een hapje te eten. Heerlijk dichtbij en de auto heb je haast niet meer nodig. Met het hele gezin een stad verkennen? Dan is de afwisseling van drukte en natuur een fijne combinatie. 

Soms nog luxer dan een hotelkamer

Bij een stedentrip denk je al gauw aan een verblijf in een hotel. Een makkelijke bestemming middenin het centrum van een stad. Maar in een hotel heb je niet je eigen keuken en woonkamer, waardoor je eigenlijk elke dag buiten de deur moet eten. Nu is dit natuurlijk af en toe heerlijk op vakantie, maar het is ook fijn om je eigen plek te hebben waar je kunt koken. Zeker als je één van de lokale streekgerechten zelf wilt leren beheersen in de keuken of op een zomerse avond lekker wilt barbecueën. Sommige glampingaccommodaties zijn zelfs zo luxe dat je twee verdiepingen hebt en uitzicht op de sterrenhemel. Geloof ons, hier slaap je beter dan in je hotelkamer. Ook is een glampingaccommodatie vaak origineler dan een hotelkamer, waardoor je vakantie extra bijzonder wordt. Dit maakt overnachten in een glamping zeer geliefd voor een romantische stedentrip met je partner.

Kijk bij ons aanbod in luxe accommodaties voor alle glamping bestemmingen bij een stad!

Populaire bestemmingen

Glamping.nl