Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Huisje in de natuur

Voor een bijzondere glamping vakantie in 't hart van de natuur

Even helemaal tot rust komen, maar wél genieten van luxe en comfort? Kies dan voor een huisje in de natuur, bijvoorbeeld van Natuurhuisje. In deze accommodatie ben je echt even één met het groen. Weg van de massa, simpelweg genieten van de rust en het schoon van de omgeving. De omgeving van je huisje in de natuur leent zich namelijk altijd uitstekend voor een leuk of ontspannen dagje uit. Maak een wandeling door het bos, neem een frisse duik, ga lekker picknicken bij het water of ga gewoon lekker genieten van het uitzicht. Voor degenen die gek zijn op het buitenleven is glamping in een huisje in de natuur een absolute aanrader!

Back to basic zonder consessies te hoeven doen

Bij een verblijf in deze accommodatie lever je niets in qua luxe. Je slaapt heerlijk in een comfortabel bed, doucht gewoon in de glampingaccommodatie en je hoeft ’s nachts ook de accommodatie niet uit als je even naar het toilet moet. Je kookt de lekkerste maaltijden in je eigen keuken en geniet vervolgens van je zelf gemaakte maaltijd op de veranda of het terras. Wanneer je ’s ochtends wakker wordt ga je hier lekker zitten met een kop koffie en geniet je van het geluid van fluitende vogels.

Genieten van een huisje in de natuur

Een huisje in de natuur is geschikt voor een weekendje weg of een langere glampingvakantie in binnen- of buitenland. Zelfs na één nachtje zal je batterij weer volledig opgeladen zijn. Trek jezelf even terug met je partner of trakteer het hele gezin op een vakantie zonder prikkels. De keuze is aan jou! Bovendien vind je deze fijne accommodaties door heel Europa, waardoor je genoeg opties hebt. Wat dacht je bijvoorbeeld van zonnig Frankrijk? Of rustgevend Slovenië? Natuurlijk is eigen land ook een prima keuze. Wat je ook kiest: je komt geheid tot rust!

Populaire bestemmingen

Glamping.nl