Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

In de bergen

Luxe kamperen in de bergen voor een actieve en adembenemende ervaring!

Uitzicht op een prachtig landschap, de mogelijkheid om er lekker op uit te trekken en het voordeel van een luxe glampingaccommodatie. Dat is glamping in de bergen. Je kunt vanuit je accommodatie de natuur in trekken en allerlei leuke activiteiten ondernemen! Van de Alpen tot de Schotse Hooglanden, bij glamping.nl vind je voor ieder wat wils! Meer weten over glamping in de bergen? Lees hieronder verder!

Luxe kamperen in de bergen

Een glamping vakantie in de bergen biedt veel mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld prachtige wandelingen maken in de bergen en genieten van het mooie uitzicht over het gebied. Trek er dus gezellig met het gezin op uit en maak zelf, of onder professionele begeleiding, adembenemende wandelingen door de bergen. Voor de ervaren bergwandelaar kun je op veel plekken ook bergbeklimmen. Zoek na deze activiteiten een van de vele bergdorpjes uit en kom bij met een lekker bakje koffie en geniet van een leuke omgeving. Na het ondernemen van een van de vele activiteiten in de bergen kom je terug in je eigen luxe glampingaccommodatie. Hier kun je vervolgens heerlijk tot rust komen.

Een glamping vakantie in de bergen is goed te combineren met andere soorten vakanties. Wil je bijvoorbeeld ook graag dichtbij een stad zitten, bij de zee of bij de bossen? Er worden veel luxe kampeerbestemmingen aangeboden in gebieden waar meer thema’s te vinden zijn. Zo kun je een glamping vakantie volledig afstemmen op jouw wensen!

Glamping in de bergen is daarnaast niet alleen mogelijk in de zomer. Er worden ook luxe kampeerbestemmingen aangeboden die zowel in de zomer als de winter beschikbaar zijn. Dit betekent dat je in de winter ook kunt gaan wintersporten en kunt verblijven in een glampingaccommodatie! Denk je dat glamping in de winter te koud is? In deze luxe glampingaccommodaties zit verwarming, dus koud zul je het niet krijgen! Warm na een actief dagje skiën, snowboarden of hiken in de sneeuw op in de luxe accommodatie!

Neem een kijkje bij ons aanbod in luxe kampeeraccommodaties en plan je volgende vakantie!

Populaire bestemmingen

Wirfttal

Rheinland-Pfalz, Duitsland

  • Midden in de Vulkaaneifel
  • Landal camping
  • Recreatieplas met ligweide

Op Landal camping Wirfttal heb je het allermooiste uitzicht en kampeer je aan de oever van de rivier de Wirft. Het hele jaar geopend!

Glamping.nl