Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Korte vakantie

Kom even helemaal bij tijdens een weekendje of midweek Glamping

Er eventjes met z’n tweeën of met het hele gezin er op uit, tijd voor een weekendje weg of een midweek op glamping vakantie. Bijvoorbeeld met Pasen, Hemelvaart of gewoon, zomaar. Iets verder weg, misschien wel in een van de buurlanden, of toch wat dichterbij in ons fijne Nederland. Glamping.nl biedt de beste accommodaties voor een luxe mini vakantie, en hoe fijn is het dat de accommodatie van álle gemakken voorzien is, zodat je eigenlijk alleen je kleding en toilettas mee hoeft te nemen.

Met een korte glamping vakantie kun je alle kanten op. Ga je voor een ontspannen en relaxte vakantie in de natuur? Dan zit je in eigen land goed bij één van onze bestemmingen op de Veluwe. Glamping bij de boer is ook erg geschikt voor een korte vakantie in Nederland. Ook daar zijn volop mogelijkheden in. In elk van onze provincies is een weekendje of midweek glamping mogelijk. Ook ons buurland Duitsland heeft fijne glamping plekken voor een weekendje tot rust komen.

Korte glamping vakantie vol activiteiten

Ben je toe aan wat sportieve activiteiten en wil je tijdens je korte glamping vakantie lekker bezig zijn? De Belgische Ardennen is een gewilde bestemming voor avonturiers. In ons aanbod vind je diverse luxe glampings in het hart van de Ardennen. Overdag kanoën, mountainbiken of zelfs paintballen en dan ’s avonds ‘thuiskomen’ in je eigen luxe accommodatie die volledig en compleet ingericht is.

Als je geen zin hebt in een autorit van drie uur kun je natuurlijk de boot pakken naar een van onze eigen waddeneilanden. Een boottocht van 20 minuten brengt je voor je gevoel al buiten Nederland. Voel je hier welkom op één van de de gastvrije glampings. De perfecte plek om helemaal tot rust te komen in een natuurlijke omgeving en je bent er altijd dicht bij het strand. Vanaf de glamping kun je genieten van alle natuur en activiteiten die de waddeneilanden bieden.

Als je op zoek bent naar inspiratie voor een korte vakantie zul je het hier snel ontdekken… binnen een straal van vier uur rijden is zo enorm veel te doen, zien en beleven! Wat wordt jouw volgende avontuur?

Populaire bestemmingen voor een korte vakantie

Glamping.nl