Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Met een hond

Luxe kamperen met het gezin en de hond!

Je hond is je beste vriend, hij is altijd blij als je thuis komt, je verwent hem, brengt veel tijd met hem door en je krijgt daar heel veel voor terug. Als je op vakantie gaat mag je trouwe viervoeter dus echt niet ontbreken! Lees hieronder meer over glamping met een hond!

Op vakantie met je hond

Als hondenbezitter is het alleen niet altijd makkelijk om een leuke locatie te vinden. Je wilt wél graag een luxe en fijne accommodatie, maar ook je huisdier bij je hebben.

Vink bij onze Zoek en boek pagina “met een hond” aan en je vindt een grote lijst geweldige accommodaties waar een hond is toegestaan. Er zijn zowel glampings in Nederland als in het buitenland waar honden zijn toegestaan. Nu we beschikken over ruime auto’s met airconditioning is het geen probleem meer om langere afstanden met je hond te rijden.

Lange wandelingen in het bos, over het strand of samen zwemmen in een meer. ‘s Avonds is het dan tijd om te relaxen bij, bijvoorbeeld de fijne Safaritent. Samen met je maatje heb je een prachtige tijd in een mooie accommodatie van Glamping.nl.

Omdat je hond al genoeg aangelijnd is, is het fijn als hij bij de tent lekker los kan lopen. Vaak is het mogelijk om een flexibele erfafscheiding te laten plaatsen bij de accommodatie; ontworpen voor kleine kinderen maar net zo belangrijk voor jouw hond.  

Omdat je wilt dat iedereen net zo van jouw hond zal genieten zoals jij doet, is het handig om vooraf na te gaan of er bepaalde regels en bepalingen zijn op het vakantiepark of het land van bestemming. Denk aan dingen zoals wanneer je hond los mag lopen langs het strand of in natuurgebieden. En vergeet vooral bij een vakantie naar het buitenland niet te zorgen voor een up-to-date paspoort en de juiste vaccinaties. Over deze zaken kan je dierenarts je goed informeren.

Als je de serieuze zaken hebt geregeld, rest je niets meer dan genieten van een vakantie met je grote vriend bij een van de top locaties van Glamping.nl. Kijk bij ons aanbod van luxe accommodaties waar je samen met de hond naartoe mag! Veel plezier!

Diervriendelijke bestemmingen

Village de la Guyonnière

Vendée, Frankrijk

 • Keuze uit 5 luxe Lodges
 • 15 minuten van het strand
 • Animatieprogramma

Camping Village de La Guyonnière is een echte familiecamping in de Vendée in Frankrijk. Ontdek glamping in de luxe Lodges aan het water!

Erperheide

Limburg, België

 • Verschillende cottages
 • Nieuw speelparadijs
 • In de groene bossen

Een vakantie met vrienden of familie? Dan zit je goed in een cottage bij dit park. Een fantastische beleving voor jong en oud!

Polari

Istrië, Kroatië

 • Luxe en comfort
 • Prachtig zwembad
 • Direct aan zee

Vanaf camping Polari loop je zó het kiezelstrand op. Er staan luxe Glamptenten voor je klaar en er is een mooi zwembad met glijbaan.

De Luttenberg

Vechtdal, Overijssel, Nederland

 • Vlakbij de Sallandse heuvelrug
 • Tal van faciliteiten
 • Animatie en minigolf

Aan de rand van de Sallandse Heuvelrug in Overijssel vind je vakantiepark de Luttenberg. Geniet van rust, ruimte en natuur in eigen land op!

Glamping.nl