Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Natuurhuisje

Voor een bijzondere glamping vakantie in 't hart van de natuur

Even helemaal tot rust komen, maar wél genieten van luxe en comfort? Kies dan voor een Natuurhuisje. In een accommodatie van Natuurhuisje ben je even één met de natuur. Weg van de massa, simpelweg genieten van de rust en het natuurschoon. De omgeving van je Natuurhuisje leent zich altijd uitstekend voor een leuk of ontspannen dagje uit. Maak een wandeling door het bos, neem een frisse duik, ga lekker picknicken bij het water of ga gewoon lekker genieten van het uitzicht. Voor degenen die gek zijn op het buitenleven is glamping in een Natuurhuisje een absolute aanrader!

Bij een verblijf in een Natuurhuisje lever je niets in qua luxe. Je slaapt heerlijk in een comfortabel bed, doucht gewoon in de glampingaccommodatie en je hoeft ’s nachts ook de accommodatie niet uit als je even naar het toilet moet. In de glamping Natuurhuisjes is er namelijk gewoon sanitair aanwezig. Je kookt de lekkerste maaltijden in je eigen keuken en geniet vervolgens van je zelf gemaakte maaltijd op de veranda of het terras. Wanneer je ’s ochtends wakker wordt ga je hier lekker zitten met een kop koffie en geniet je van het geluid van fluitende vogels.

Geschikt voor een weekendje weg of een langere glamping vakantie in binnen- of buitenland. Zelfs na één nachtje in een Natuurhuisje zal je batterij weer volledig opgeladen zijn.

Populaire bestemmingen

Glamping.nl