Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Voor mindervaliden

Luxe kamperen is ook mogelijk als je minder goed ter been bent!

Ben je minder goed ter been, zit je in een rolstoel of is er een andere reden waarom je wat meer aanpassingen nodig hebt? Denk je hierdoor dat glamping voor jou geen optie is? Geen zorgen, er zijn ook glamping bestemmingen speciaal ingericht voor mindervaliden. Zo kun je alsnog lekker op vakantie en genieten van een luxe accommodatie, maar met net die extra aanpassingen die jij nodig hebt. Ben je benieuwd naar glamping voor mindervaliden? Lees hieronder alles wat je moet weten!

Aangepaste accommodatie

De luxe kampeeraccommodaties voor mindervaliden zijn speciaal aangepast aan rolstoelgebruikers of op andere fysieke beperktheden. Zo zijn de accommodaties voor mindervaliden allemaal rolstoel toegankelijk. Er zijn namelijk geen trappen bij de ingang en ook in de accommodatie zelf is alles gelijkvloers. Daarnaast is ook in de accommodatie rekening gehouden met rolstoelgebruik. Er is bijvoorbeeld meer ruimte binnen, zodat je je binnen met een mobiel, rolstoel of rollator makkelijk kunt verplaatsen. Zo kun je dus ook als mindervalide genieten in een luxe kampeeraccommodatie, maar heb je geen zorgen over deze zaken. 

Ook bij het sanitair is rekening gehouden met mindervaliden. Zo is er bij zowel het toilet als in de douche een leuning geïnstalleerd, waar je jezelf aan kunt optrekken. En ook in deze ruimtes is plaats voor een eventuele rolstoel.

Op de glamping bestemmingen is op het gehele terrein rekening gehouden met fysiek beperkte mensen. Overal is toegang voor rolstoelgebruikers en er bevinden zich speciale sanitaire gelegenheden voor mindervaliden. Je kunt dus met een gerust hart op luxe kampeervakantie gaan, ook als je mindervalide bent. Je hebt alle luxe in een eigen accommodatie die helemaal op jou is aangepast! 

Ben je benieuwd naar alle luxe kampeeraccommodaties? Neem dan een kijkje bij ons aanbod en wie weet zit jij binnenkort wel op een van onze bestemmingen!

Rolstoelvriendelijke bestemmingen

De Vos

Vechtdal, Overijssel, Nederland

  • Luxe mindervalide tenten
  • Voer de kalfjes
  • In het Vechtdal

Luxe safaritenten die geschikt zijn voor mindervalide of gezinnen met kinderen. Proef van het boerenleven en voer de kalfjes in de stallen.

Beringerzand

Limburg, Nederland

  • Familiecamping in Limburg
  • Eco-vriendelijke Lodgetenten
  • Vakantie in een Tipi!

Camping Beringerzand heeft top faciliteiten en een enthousiast animatieteam. Het is de ideale plek voor families met kinderen!

Glamping.nl