Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Vier het begin van de lente in eigen land!

De maand maart is alweer begonnen. Dat betekent dat de lente er nu écht aan zit te komen! De dagen worden weer langer en de zon laat zich al volop zien. Daar word je toch blij van? De natuur die weer ontwaakt, nodigt uit om naar buiten te gaan… Vier het begin van de lente in eigen land! De glampingaccommodaties aan zee, op de Veluwe of in het mooie Drenthe zijn de perfecte uitvalsbasis voor de mooiste fiets- en wandeltochten om de ontwakende natuur te gaan ontdekken. Wij zetten wat tips voor je op een rijtje!

Ontdek de Veluwe

Dat de Veluwe in de lente nog niet in bloei staat, betekent niet dat dit prachtige stukje in eigen land niet de moeite waard is om een bezoekje te brengen. Integendeel! In de uitgestrekte bossen die afgewisseld worden door heiden en zandverstuivingen, ontsnap je echt aan de dagelijkse sleur en geniet je van pure rust en stilte. Bij De Jagerstee in Epe verblijf je in een Glampingtent of Jagershut aan de rand van de Veluwe en vind je binnen no-time een fijne fiets- of wandelroute die aansluit op jouw wensen.

Voorjaarskorting RCN
RCN de Jagerstee

Gaan de kids mee? Dan zit je goed op familieglamping Bosgraaf. Met een beetje geluk kunnen de kinderen al van de waterglijbaan razen!

Bosgraaf glamping zwembad
Zwembad Bosgraaf

Uitwaaien aan zee

Op één van de vele stranden aan onze eigen uitgestrekte kustlijn is het op en top genieten van de eerste warme zonnestralen van het jaar. Wil jij uniek overnachten aan zee? Probeer dan eens het Strandslaaphuisje van Zonneweelde!

Zonneweelde strandslaaphuisje
Strandslaaphuisjes Zonneweelde

Cultuur snuiven in Drenthe

Drenthe heeft niet alleen prachtige natuur, maar ook een lange en interessante geschiedenis. Mooie wandelingen en fietstochten door de natuur en langs de hunebedden zijn perfect af te wisselen met een bezoek aan één van de vele musea. Je vindt haast geen betere plek om van het boerenleven te proeven dan Drenthe. Daarom is een verblijf op BoerenBed glamping De Lange Weide dé bestemming als jij wil gaan genieten van het buitenleven in deze interessante Nederlandse provincie.

Tenthuisje De Lange Weide
Tenthuisje De Lange Weide

Je ziet het: ons eigen land heeft veel te bieden! Een lange reis is niet nodig om te kunnen genieten van mooie natuur en een fijn zonnetje. Vier jij het begin van de lente in eigen land? Bekijk al ons aanbod voor meer inspiratie!

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

8

Eurosurf

Familie Wubbolts, 2 januari 2017

Prettige sfeer!

Mooie rustige camping, vlakbij het strand. De omgeving is mooi, in de periode dat wij er waren was er een prettige sfeer en mooi weer.

Bezocht Eurosurf in augustus 2015 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl