Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Waarom glamping in Nederland in de winter een aanrader is

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je buiten loopt in een dikke winterjas en handschoenen, maar glamping is vast en zeker een optie in de winter! Natuurlijk omvat het begrip “glamping” meer dan alleen een tent. In dit blog vertellen wij je waarom glamping in Nederland in de winter een aanrader is. Lees je met ons mee?

Optimaal genieten van de omgeving

Het toeristisch hoogseizoen in Nederland is absoluut de zomer. In de winter zal het dus een stuk(je) rustiger zijn. Zo kan je optimaal genieten van de prachtige omgeving, want ook dat is glamping: vertoeven in een mooie, natuurrijke omgeving. Wat dacht je van een knus Tiny House bij Maasduinen, midden in het bos? Na een wandeling is het hier heerlijk opwarmen.

Huuraccommodatie tiny house - DroomPark Maasduinen, glamping.nl
Tiny House Droompark Maasduinen

Extra knus

In de Nederlandse winters brengen we binnen toch wat meer tijd door dan buiten en dat is logisch, want de temperaturen zijn niet altijd om over naar huis te schrijven. Juist dat maakt glampen nóg gezelliger! In een sfeervolle accommodatie in de natuur is het dan heerlijk vertoeven. Voor een mooie wandeling hoef je nooit ver te zoeken en na de wandeling ben je snel weer lekker warm binnen. Zie jij het al voor je om na een wandeling “thuis” te komen in een modern beach house? Het beach house van Marina Strandbad laat je op en top genieten van de omgeving dankzij de grote ramen. Zelfs terwijl je lekker warm binnen zit, kan je van de omgeving genieten!

Beach House Marina Strandbad
Beach House Marina Strandbad

Ons kikkerlandje heeft alles binnen handbereik

Ons eigen land heeft werkelijk waar alles in huis: strand, heuvels, polders, leuke steden en ga zo maar door. Als je op een centraal vakantieadres verblijft, dan heb je het beste van meerdere werelden. Bij Buitenhuizen verblijf je bijvoorbeeld vlakbij Amsterdam en ook het strand en natuurgebied Spaarnwoude zijn een goede optie voor een mooie winterwandeling. In het sfeervolle tiny house zul jij je vast thuis voelen!

Verblijf tiny house - DroomPark Buitenhuizen, glamping.nl
Tiny House Buitenhuizen

Nu kun jij doorvertellen waarom glamping in Nederland in de winter een aanrader is! Ben je toch ook benieuwd naar de opties in het buitenland? Kijk dan naar ons winteraanbod in het buitenland!

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

9

Zaton Holiday Resort

Familie Mulder, 3 oktober 2016

De natuur is geweldig!

Fijian camping, stand was super. Voldoende variatie en veel te doen.

Zadar is een geweldige stad. Omgeving met scooters die we hadden gehuurd verkend, was fantastisch! Zijn naar Pag geweest geweldige route binnendoor. De natuur (zee en bergen) is geweldig!!

Bezocht Zaton Holiday Resort in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl