Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Waarom je net na de zomer een glampingvakantie moet boeken

Als je het ons vraagt is iedere dag van het jaar een uitstekend moment om op glampingvakantie te gaan. Geniet van een onbezorgde vakantie waarin niets moet en alles mag, dat klinkt toch als een top idee? Maar voor iedereen die gewoon nog even overtuigd wil worden, geven wij vijf redenen waarom je net na de zomer een glampingvakantie moet boeken.

man, woman and child holding hands on seashore
Foto van Natalya Zaritskaya via Pixabay

1. Je kunt alle coronastress even achter je laten

Het afgelopen anderhalf jaar stond in het teken van corona en de daarbijbehorende reisbeperkingen. Ook vandaag de dag worden we nog steeds herinnerd aan het virus. Gelukkig is het grootste gedeelte van de maatregelen opgeheven en is het weer mogelijk om zorgeloos te genieten van een vakantie. Of je nu in eigen land op vakantie wilt of juist het buitenland opzoekt: dit is het moment om alle coronastress even thuis te laten. Een rustige plek in de natuur is namelijk de ideale locatie voor een coronavrije vakantie.

2. Je bent lekker in de buitenlucht

Juist nu zijn de temperaturen nog aangenaam genoeg om lekker naar buiten te gaan. Bovendien zorgt het gevoel dat je continu omgeven bent door de natuur voor de ultieme vrijheid. En zeg nu zelf, frisse lucht doet iedereen goed, niet waar? Maak vanaf de glamping een heerlijke wandeltocht door de natuur of kies een mooie route uit om vanaf de fiets te proberen. Genieten maar!

Avenue, Bomen, Pad, Zonnestralen, Bossen, Woodlands
Foto van bertvthul via Pixabay

3. Gunstige prijzen

Nu dat de zomervakantie achter de rug is voor de meeste vakantiegangers, liggen de prijzen voor een glampingaccommodatie ineens een stuk lager dan daarvoor. Dat betekent dat je er nu voor een klein prijsje even tussenuit kunt. Zo kan het soms wel meer dan de helft van de prijs schelen om net voor of na de vakantieperiode op vakantie te gaan en is het een stuk rustiger op locatie. Fijn voor je rust én je portemonnee.

4. Je kunt nog even tekorten aanvullen voor de herfst zich aandient

De nazomer is het moment om alle tekorten nog even op te laden zo vlak voor de herfst. Vul je energietekort aan door lekker uit te slapen en heerlijk tot rust te komen. Bovendien hoef je alleen maar dingen te doen waar je zelf zin in hebt, waardoor je geen stress ervaart en optimaal kunt ontspannen. Wil je vakantie vieren in het zonnige buitenland? Dan kun je ook nog even je vitamine D tekort aanvullen. Dat klinkt toch als een topidee?

Sun, Zomer, Blauwe, Hemel, Gedeeltelijk Bewolkt
Foto van jplenio via Pixabay

5. Er is volop keuze

Naast dat de prijzen een stuk lager liggen zo net na de vakantie, is er ook nog eens veel meer keuze! Daarom is de kans nog groter dat je een glamping vindt die geheel aan jouw wensen voldoet. Of dit nu in eigen land of daarbuiten is.

Dit waren onze redenen waarom je net na de zomer een glampingvakantie moet boeken. Een kijkje nemen tussen ons aanbod? Dat kan hier.

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

8

Caballo de Mar

Familie Aarts, 3 oktober 2016

Gastvriendelijk personeel!

Vriendelijke, rustige camping gelegen aan rustig strand en op loopafstand (5 min) van gezellige winkelstraat van Calella en 10 min van Pineda de Mar.

Bezocht Caballo de Mar in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl