Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Brabantse gastvrijheid in de Auvergne bij Chez Jem

In 2019 ontving Chez Jem een Gouden Zoover Award en dat heeft zo zijn redenen. De gastvrije Brabanste eigenaren Jurgen en Monique ontvangen je met open armen op hun kleinschalige vakantiepark. Hier verblijf je midden in de natuur en kom je tot rust. Op het gehele park zijn geen auto’s toegestaan en dieren als honden, kippen en katten lopen vrij rond. Met een beetje geluk spot je zelfs een hert of ree vanaf de veranda van je ruime safaritent. Ben je klaar voor wat Brabantse gastvrijheid in de Auvergne? Lees er alles over in dit blog!

Safaritenten op veld - Chez Jem

Foto van Chez Jem

Eén en al gezelligheid tijdens je glampingvakantie

Een vakantie bij Chez Jem is een feest voor ieder kind. Dankzij de kleinschaligheid en de activiteiten die Jurgen en Monique organiseren, maken alle kids op het vakantiepark binnen no time kennis met elkaar. Ook voor volwassenen staan er trouwens erg leuke to do’s op het programma. Zo vindt er regelmatig een forel middag plaats. Ga op pad met Jurgen en leer hoe je forel vangt, die je naderhand met elkaar gaat bereiden op de barbecue. Dat wordt smullen! Daarna kun je nog lekker gaan borrelen aan de bar. Overige dagen van de week kun je een verse steenoven pizza eten op het terras of aanschuiven bij de Table d’Hôtes en proeven van Franse streekgerechten die vers voor je worden bereid.

Iedere vakantieganger die op Chez Jem is geweest spreekt vol lof over de gastvrije en vriendelijke eigenaren. Dit is dan ook een plek waar je je meteen thuisvoelt! Chez Jem ligt in de Auvergne aan de oever van de rivier La Besbre. Tel daar de vele bomen en dieren bij op en je weet dat dit een fijne vakantie wordt!

Table d'Hôtes - Chez Jem

Foto van Chez Jem

Overnachten in een safaritent

Ben je enthousiast? Bij Chez Jem kun je glamping in een van de vier safaritenten. Deze zijn geschikt voor twee tot acht personen en hebben heel wat luxe voor je in petto. Maak je eigen ontbijt klaar in je keuken en begin de dag met een douche zonder het terrein over te hoeven lopen. De safaritenten hebben namelijk privé sanitair! Slapen doe je in een boxspring bed, die bij aankomst al voor je zijn opgemaakt. Dit is pas vakantie!

Safaritent Chez Jem

Foto van Chez Jem

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gerelateerde bestemmingen

Chez Jem

Auvergne, Frankrijk

  • Gelegen aan prachtige rivier
  • Kleinschalig
  • Table d'Hôtes en forel vissen

Op Chez Jem kun je genieten van een heerlijk ontspannen en gezellige vakantie in de natuur. Overnacht in een safaritent in de Auvergne.

Categorieën

Pagina delen

8

Beach Garden

Familie Couwenberg, 4 december 2018

Gezellig camping

Gezellige camping met eigen strand en groot zwembad. Prima restaurant, hele dag vers brood. Ruime keus aan afhaalmaaltijden. Goede campingwinkel.

Tips in de omgeving

Canal du Midi, Cap Agde, Beziers.

Bezocht Beach Garden in augustus 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl