Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Stap in het vliegtuig en maak je klaar voor een glamping rondreis!

Zelf ben ik dol op reizen en wil ik het liefst de hele wereld ontdekken. Rondreizen is voor mij een perfecte manier om tijdens één vakantie zoveel mogelijk te zien van een land.  De ervaring wordt alleen maar groter door te slapen in glampingaccommodaties. Op de ene bestemming overnachten in een tipi en op de andere in een safaritent. Omdat je tijdens een rondreis al veel in de auto zit vlieg ik vaak naar de plek van bestemming. Bovendien is dat ook veel beter te doen wanneer je naar een land als Spanje of Italië gaat. Ik deel in dit blog enkele tips voor een glamping rondreis. Ga je met me mee? 

Glamping rondreis

Foto: Abigail Keenan via Unsplash 

Vliegen en parkeren

Weet je waar je rondreis naar toe gaat en heb je je vliegtickets geboekt? Vergeet vooral niet om te denken aan het boeken van een parkeerplaats op het vliegveld. Hiervoor geldt vaak dat hoe eerder je reserveert, hoe goedkoper het is. Boek een parkeerplaats bij Schiphol lang parkeren en stap vanuit de auto bijna direct het vliegtuig in. Op de website van Vliegen & Parkeren worden alle prijzen met elkaar vergeleken en weet je ook nog eens zeker dat je de goedkoopste parkeerplaats kunt reserveren. 

Vliegen en parkeren - glamping rondreis

Foto: Ross Parmly via Unsplash

Bepaal je route en boek je glampings vooraf

Plan terwijl je nog in Nederland bent een avondje (of meer) in om de route uit te stippelen. Dit vergroot de voorpret alleen maar en is daarom super gezellig! Bepaal in welke steden jullie willen overnachten en zoek leuke glampings op in elke stad. Glampings zijn populair en daarom lang niet altijd last minute te boeken. Wacht hier dus niet te lang mee. 

Glamping rondreis

Foto: Martin Robles via Unsplash

Handig voor onderweg

Een glamping rondreis is wat mij betreft top. Ik vind het heerlijk om in de auto te zitten en te genieten van al dat moois om me heen. Maar zeker wanneer je uren achter elkaar in de auto zit, is comfort wel zo belangrijk. Voor mij is het in ieder geval belangrijk dat ik genoeg eten en drinken meeneem en ik mijn mobiele telefoon de hele rit kan gebruiken. Natuurlijk om te navigeren, maar ook om foto’s te maken en deze tussendoor te delen op social media. Daarom neem ik altijd een powerbank mee en download ik de kaart van het land waar ik doorheen reis via Google Maps. Die kaarten kun je zelfs offline gebruiken. 

Dit is een ervaring die je nooit meer zult vergeten!

Wanneer ik schrijf over een glamping rondreis pak ik het liefst meteen mijn koffer weer in. Ik denk op het moment dat ik dit schrijf terug aan mijn laatste rondreis en besef hoe tof dit wel niet was. De vrijheid, de bijzondere accommodaties én de diversiteit in landschappen en to do’s die in twee of drie weken tijd aan je voorbij schieten bezorgen je een onvergetelijke ervaring. 

En met wie ga jij op glamping rondreis? 

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

9

Beach Garden

Familie van der Valk, 12 februari 2016

Supermooie Glamping

Een supermooie camping op loopafstand van het strand en goede faciliteiten. De bakker is fantastisch. Restaurant vonden we persoonlijk wat minder zeker als je kijkt naar de prijs/ kwaliteit verhouding.

Bezocht Beach Garden in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl