Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

De meest luxe lodges op Domaine Presqu’Île de la Franqui

Overnachten in een luxe accommodatie. Wakker worden met uitzicht op je ruime terras in de natuur met een heerlijk ontbijtje. ’s Avonds de barbecue aansteken en genieten van lange zomeravonden met een wijntje. Overdag sta je, vanuit je glampingaccommodatie, bijna direct op het strand van de Languedoc-Roussillon. De meest luxe lodges op Domaine Presqu’Île de la Franqui zijn erg geschikt voor families. De één is nog luxer dan de ander en daarom vertel ik je in dit blog meer over de drie lodges. Voor welke kies jij?

Luxe ten top in de Majestic Lodge

Om maar meteen met de meest luxe lodges op Domaine Presqu’Île de la Franqui te beginnen: de Majestic Lodges. Wanneer je hoort wat je allemaal in deze lodges kunt vinden, ben je om. Er zijn vier typen, maar een terras met privé-jacuzzi vind je in elk type. Net als een Amerikaanse barbecue. Beide vind je op het terras, dat eigenlijk meer een binnenplaats is. Zo heb je hier echt je privacy en kun je dus heerlijk bubbelen in die jacuzzi in alle rust.Wanneer je in een Majestic Lodge verblijft, wil je je terras eigenlijk niet meer verlaten. Wat een luxe en ontspanning! Verder top is dat je airconditioning hebt, wel zo fijn wanneer je hier in het hoogseizoen vakantie viert. In deze lodges heb je echt alle luxe die je ook hebt in een hotel dankzij de hotelservice. Net zoals in een hotel wordt je lodge dagelijks schoongemaakt, je bed verschoont en krijg je nieuwe handdoeken.

Alsof dat allemaal nog niet luxe genoeg is, gooien sommige Majestic Lodges er nog een schepje bovenop. Hier vind je namelijk twee badkamers. Ideaal wanneer je hier vakantie wilt vieren met twee stellen.

luxe lodges op Domaine Presqu’Île de la Franqui - Majestic Lodge

Foto van Domaine Presqu’Île de la Franqui

Back to normal in een Eco Lodge

Van de meest luxe vorm van Glamping gaan we een beetje back to normal. Met de nadruk op een beetje, want prachtig en modern zijn ook de Eco Lodges op Domaine Presqu’Île de la Franqui. Kijk eens even naar de inrichting! In ieder geval heb je hier geen jacuzzi of airconditioning en voelt een overnachting in een Eco Lodge echt meer als kamperen. Wel kun je ook hier de perfecte maaltijd bereiden in de compleet uitgeruste keuken, chillen op je terras en heb je je eigen badkamer met wc. De Eco Lodges zijn geschikt voor vier of zes personen. 

luxe lodges op Domaine Presqu’Île de la Franqui - Eco Lodge

Foto van Domaine Presqu’Île de la Franqui

Lodge Tente

Glamping in een tent, maar dan met de luxe van een lodge? Dan is de Lodge Tente dé glampingaccommodatie voor jou. De lodges zijn gebouwd op palen en staan in de natuur. Dit geeft je het ultieme vakantiegevoel. De Lodge Tenten hebben verder precies dezelfde luxe als de Eco Lodges, alleen kun je hier slapen met vier of vijf personen.

luxe lodges op Domaine Presqu’Île de la Franqui - Lodge Tente

Foto van Domaine Presqu’Île de la Franqui

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Glamping.nl