Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamping Center

Glamping Center

Glamping Center positioneert zichzelf als verzamelpunt voor luxe kampeeraccommodaties. Want naast het eigen assortiment werken ze samen met verschillende leveranciers. Zo kan er altijd passend aanbod worden geleverd. Glamping Center werkt onder andere nauw samen met Vodatent. Van deze aanbieder vind je ook op onze website meerdere bestemmingen.

De glampingaccommodaties

Het assortiment bestaat uit verschillende safaritenten. Een deel van de safaritenten worden aangeboden tegen een scherpe prijs. Dit is de zogenaamde budget selectie. Daarnaast worden er safaritenten aangeboden met een houten frame. Ook hebben ze safaritenten inclusief sanitair. Alle tenten zijn beschikbaar in verschillende groottes en afmetingen. Voor een compleet plaatje kan er ook voor een compleet inventaris worden gezorgd.

Glamping Center biedt ook interessante mogelijkheden voor de financiering van glampingaccommodaties. Zo kan de fabrikant meefinancieren. Dit onder voorwaarde dat er ook een samenwerking met hun partner Vodatent wordt aangegaan. Vooral voor beginnende of kleine campings kan dit een mooie mogelijkheid zijn. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen!

Pagina delen

Glamping.nl