Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Deze films brengen het vakantiegevoel in je naar boven

Ben je net terug van vakantie of ga je nog en wil je alvast wat voorpret beleven? Dan is het leuk om een film te kijken die het vakantiegevoel in je naar boven brengt. Benieuwd welke zomerse films ik aanraad? Lees dan zeker even mee!

vakantiegevoel

Foto van Evangelia Pap via Unsplash

Mamma Mia

Deze gouwe ouwe heb je waarschijnlijk al eens gezien, maar hij blijft leuk. De opnames van Mamma Mia vonden plaats op de Griekse eilanden Skopelos, Skiathos en Damouchari. Reken dus maar dat die vakantievibes naar boven zullen komen. De combinatie met de hits van ABBA die gedurende de film voorbij komen, maken de zomerse setting helemaal af.

vakantiegevoel

Foto van Kelly Arnold via Unsplash

Blended

Een van de leukste films die ik deze zomer heb gekeken is Blended. Deze film met Drew Barrymore en Adam Sandler is een aanrader voor iedereen die zin heeft in een makkelijke en grappige film. Na een mislukte blind date belanden de twee per ongeluk op hetzelfde wel heel bijzondere vakantieresort in Zuid-Afrika. Ik zal verder niet al te veel verklappen, maar zin in vakantie krijg je hier zeker van.

vakantiegevoel

Foto van Wade Lambert via Unsplash

Holiday in the wild

Als je eenmaal in Afrika geweest bent, ben je waarschijnlijk net als ik fan. Dus daarom een film om voor een avond terug te keren naar deze droombestemming. In holiday in the wild zitten zoveel prachtige natuurshots van Zambia dat het net lijkt of je je game drive nog een keer beleeft. De film draait om het liefdesleven van Kate die haar man wilde verrassen met een reis naar Zambia. Helaas loopt dit niet zoals gepland en geeft Drew aan dat hij niet meer verliefd op Kate is. Kate besluit de reis alleen te vervolgen. De film neemt je mee op haar avontuur door Zambia.

vakantiegevoel

Foto van Dino Reichmuth via Unsplash

The Bucket List

Een bijzondere film die je meeneemt in het leven van twee ongeneeslijk zieken die besluiten alles uit hun leven te halen en eindelijk hun bucketlist te voltooien. Op deze bucketlist staan allemaal bestemmingen en samen trekken ze eropuit. Reken maar dat dat met een boel humor en bijzondere ervaringen gepaard gaat. Een film die je wat mij betreft zeker gezien moet hebben.

vakantiegevoel

Foto van Marcin Ciszewski via Unsplash

Murder Mystery

Laat je niet misleiden door de titel, want Murder Mystery is eerder een grappige film dan een spannende thriller. Jennifer Aniston en Adam Sandler spelen in deze film een getrouwd stel dat eindelijk op hun lang beloofde reis naar Europa gaat. Ze worden uitgenodigd op de jacht van iemand die ze in het vliegtuig tegenkomen en besluiten hun vakantie daar door te brengen. Maar dan wordt een van de aanwezigen plotseling neergestoken en wijzen alle aanwijzingen naar het stel.

Waar kun je deze films kijken?

De meeste van bovenstaande films staan gewoon op Netflix, waardoor je ze eenvoudig kunt streamen op je tv. Zit je vriend of zoon te gamen en hapert je verbinding daardoor? Kijk eens of je een voordeliger en beter pakket kunt afsluiten. Bij Pricewise kun je meteen prijzen vergelijken van internet providers en kijken welke internet provider het beste bij jouw wensen past. Reken maar dat je de volgende keer een stuk relaxter tv kijkt.

Heb jij nog leuke tips voor vakantiefilms? Laat het ons zeker weten.

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

10

Italia Lido

Familie Meertens, 4 december 2018

Prachtige ligging

Prachtige ligging. De logde tent staat op een tallud, je kijkt heel mooi op de Lago Maggiore. Aardig personeel, lekker Italiaans eten.

Tips in de omgeving

Stresa, met de kabelbaan naar boven. Van daaruit heb je prachtig uitzicht over 7 meren en kun je heerlijk wandelen. Lago ‘d Orta is ook erg mooi, wel wat rustiger dan de Lago Maggiore.

Bezocht Italia Lido in juni 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl