Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glampen nabij vier nationale parken in Kroatië bij Kamp Karin

Dé reden om op vakantie naar Kroatië te gaan is toch echt de natuur. Die is prachtig en enorm veelzijdig. Niet voor niets stelen de Nationale Parken van dit land de show in veel reisbladen. De Nationale Parken Krka en Plitvice moet je dan ook echt gezien hebben. Bij Kamp Karin overnacht je op een locatie tussen vier natuurgebieden in, waaronder Krka en Plitvice. En dat is echt geweldig! De glampingaccommodatie op deze camping is dat trouwens ook. De Nateko tent is heerlijk back to basic, maar toch met de nodige luxe.

Plitvice Kroatië - Kamp Karin - Glamping

Foto: Kévin Langlais via Unsplash

De natuur op en rondom Kamp Karin

Met die natuurgebieden op een steenworp afstand kun je na een vakantie op Kamp Karin heel wat must sees van je bucketlist afstrepen. Want naast Krka en Plitvice liggen ook Paklenica en Kornati dichtbij. Van al deze Nationale Parken ben je maximaal 40 kilometer verwijderd. Het leuke is dat de parken super verschillend zijn. In Plitvice moet je natuurlijk naar de meren en de watervallen. Maar tijdens je trip naar Paklenica wandel je juist weer door de bergen. Sla in ieder geval geen enkel Nationaal Park over want geloof me, ze doen je stuk voor stuk versteld staan.

En de natuur op Kamp Karin zelf is al net zo prachtig. Ook wanneer je even wilt relaxen voor je accommodatie zit je hier dus goed als natuurliefhebber. Het uitzicht vanaf deze camping is echt geweldig. Je kijkt uit over de bergen, neemt een duik in het meer of begint aan een hike door de pijnbossen. Dat meer maakt Kamp Karin trouwens ook een super geschikte bestemming voor een gezinsvakantie.

Plitvice watervallen - Kamp Karin - Glamping

Foto: Frans via Unsplash

Overnachten in een Nateko tent

Kamp Karin is een kleinschalige camping en daar hoort een accommodatie bij die daarbij past. De Nateko Tent is een basic glampingaccommodatie. En als je het mij vraagt past die perfect bij de omgeving, de natuur en het karakter van dit plekje. Slapen doe je in een goed bed en je kunt je telefoon gewoon opladen, maar verder heb je geen overbodige luxe. Al is het heerlijk om wakker te worden op je zitje op het terras of om daar ’s avonds te barbecuen. Die barbecue kun je hier gewoon huren. Vraag vooral om een glaasje wijn of een lekker stukje kaas.  De eigenaren komen uit een boeren gezin en weten alles over de lokale producten die je op Kamp Karin kunt krijgen. En met dat glaasje wijn, stukje kaas en dit uitzicht sluit je de dag hier wel goed af!

Nateko Tent - Kamp Karin - Glamping

Foto van Kamp Karin

Nateko Tent Slapen - Kamp Karin - Glamping

Foto van Kamp Karin

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gerelateerde bestemmingen

Kamp Karin

Dalmatië, Kroatië

  • In het midden van vier nationale parken
  • Prachtige natuur
  • Uit de buurt van toeristisch gebied

Op Kamp Karin geniet je van je welverdiende rust en de prachtige natuur van Kroätie heeft genoeg te bieden!

Categorieën

Pagina delen

8

Lac de Miel

Familie Maveau, 18 oktober 2016

Rustige camping

Een leuke ruime rustige camping. De camping is proper onderhouden. Je kan elke dag vers brood krijgen (na bestelling). Een minpuntje in het winkeltje was er weinig voorradig.

Omgeving tips

Mooie rustige omgeving. Markt met plaatselijke producten, bv. vlees, die je dan zelf ter plaatse kan bakken op de barbecue.

Bezocht Lac de Miel in september 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl