Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Exclusive Next

Het absolute summum op het gebied van glamping

De Exclusive Next is het absolute summum op het gebied van glamping. Het doet je eerder denken aan een luxe villa dan een stacaravan of mobilhome. Het is dus écht luxe kamperen! Het is én de gezelligheid van camping én de gemakken van een vakantivilla: ruimte, airco en ga zo maar door! Een droomaccommodatie!

Interieur van de Exclusive Next

“De Exclusive Next is het absolute summum op het gebied van glamping.”

De Exclusive Next heeft een oppervlakte van 24m2 of 32m2: echt lekker groot dus. Op al onze campings met deze accommodatie valt hij in het oog door zijn verhoogde ligging. Via een trappetje kom je op de ruime houten veranda terecht, vanwaar je de stacaravan van binnen kunt gaan bewonderen.

Via een gigantische glazen schuifdeur stap je het woongedeelte binnen. Een ruime zitkamer met een comfortabele hoekbank nodigen uit voor vele gezellige avonden. In dezelfde ruimte vind je een grote keuken, met een eigen eettafel. In deze keuken vind je een grote koelkast en lekker veel opbergruimte. Hier kook je met gemak de sterren van de hemel.

Exclusive Next XL

Ben je gezellig met zijn vijven of zessen op vakantie? In de Exclusive Next XL zitten niet twee maar drie slaapkamers. Twee kinderkamers en een master bedroom. Op de stevige matrassen kun je heerlijk slapen. In een Next slaap je sowieso lekker doordat beide varianten zijn voorzien van Airconditioning.

Naast een extra slaapkamer is ook het woongedeelte in de XL een stuk ruimer: een supergrote keuken, en een XL hoekbank waar plek is voor het hele gezin! Maar met lekker weer zit je natuurlijk het liefst buiten. Op het terras staan tuinmeubels en een parasol voor je klaar. Daarnaast is een gedeelte van het terras overdekt, zodat je altijd in de schaduw kunt zitten. Al met al is de Exclusive Next (XL) een ideale bestemming voor iedereen die wil genieten van comfort op een camping.

Onze favoriete Exclusive Next bestemmingen

Village 4 Mori

Sardinië, Italië

  • Topanimatie voor iedereen
  • Prachtig zandstrand
  • Boottochten mogelijk

Deze camping ligt direct aan een prachtig zandstrand én heeft mooie zwembaden. Vanaf hier ontdek je de prachtige Costa del Rei Sud.

Lago Maggiore

Lago Maggiore, Italië

  • Kinderparadijs
  • Zonneweide aan het meer
  • De lekkerste pizza's

Een campingplek onder de bomen met uitzicht op het zonnige Lago Maggiore. Hier eet je tevens de beste Italiaanse pizza's!

Glamping.nl