Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Cottages

Voor wie het allemaal niet luxe genoeg kan

Wie het buitenleven wil ervaren maar liever niet in een tent slaapt zijn Cottages ideale accommodaties. Hierdoor krijgt de luxe vakantie net weer een extra dimensie. Bovendien zijn onze cottages over de hele wereld te vinden.

Waar je maar wilt

Op zoek naar een goede accommodatie voor een safari door Afrika? Op reis door Thailand? Of toch een lekker weekendje weg in eigen land? Je vind onze cottages echt overal! En ze hebben allemaal zo hun eigen charme. In veel Afrikaanse landen, zoals bijvoorbeeld Kenya verblijf je in een luxe villa-achtige cottage vanwaar je de schitterende natuur kunt zien. Maar het kan nog gekker. In Thailand staat je cottage niet aan maar op het water! Door de volledige uitrusting is een cottage een ideale bestemming voor een verre reis.

Maar je kunt er ook voor kiezen om dicht bij huis te blijven. Op verschillende vakantieparken in Nederland hebben we ook ruim ingerichte cottages klaarstaan. Ideaal voor een vakantie in eigen land, of een weekendje weg. Ook op enkele campings in Europa vind je deze comfortabele accommodatie.

Het hele jaar door

Het fijne aan cottages is dat ze goed te verwarmen zijn. Dit maakt dat het een ideale accommodatie is voor de herfst- of zelfs de kerstvakantie. Eigenlijk kun je het hele jaar door wel een een cottage verblijven. Als je ‘s winters een bestemming op het zuidelijk halfrond kiest, is het daar eigenlijk zomer: zo geniet je nog langer van de zon! Wintersporters blijven natuurlijk op het noordelijk halfrond en kunnen ’s avonds bij de open haard heerlijke opwarmen na een dag skiën of snowboarden.

De Exclusive Next en Exclusive Taos kunnen hierop echter wel een uitzondering vormen: deze staan vaak op campings en zijn dus wel seizoensgebonden.

Glamping in Cottages

Het is eigenlijk niet meer echt kamperen te noemen, maar luxe is het wel! Bovendien staan veel cottages in een natuurlijke omgeving, waardoor je toch nog wel het buitengevoel ervaart. Een verblijf in het groen, zonder de lasten van kamperen dus!

Populaire Cottages

Exclusive Next

Exclusive Next

Villa of stacaravan? De stacaravan Exclusive Next is het absolute summum op het gebied van glamping. Een extra grote stacaravan. Een absolute aanrader! Nu ook: de Exclusive Next XL: voor wie nog meer ruimte wil!

Chalet

Chalet

Een echt luxe accommodatie voor wie kamperen niet helemaal het ding is. In een chalet ervaar je wel het heerlijke buitenleven terwijl je de luxe hebt van thuis! op iedere bestemming heeft een chalet haar eigen bijzonderheden, zowel ver weg als dichtbij huis.

Exclusive Taos

Exclusive Taos

Deze accommodaties beschikken over een luxueus en vernieuwend design en zijn daarbij perfect in harmonie met hun omgeving. Een echt speciale glamping accommodatie om de vakantie net dat beetje extra te geven.

Houten Huisje

Houten Huisje

Een heerlijk Houten Huisje op het boerenerf, waarbij je 's avonds lekker binnen kunt zitten bij de houtkachel. Voor een romantische glamping vakantie zit je hier goed.

Trekkershut

Trekkershut

De Trekkershut, het is de ideale glamping accommodatie voor wie graag van plek naar plek "zwerft" maar het toch graag comfortabel houdt.

Bekijk meer »

Glamping.nl