Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Houten Huisje

Ideaal voor de winterse maanden

Een Houten Huisje is een ideale bestemming voor wie ook in de winter graag het glamping gevoel wil ervaren. De Houten Huisjes in ons aanbod staan tussen de safaritenten op het terrein van een boerenerf, waardoor je wel het “Kamperen bij de boer”- gevoel blijft houden. Deel uitmaken van het boerenleven en ’s avonds lekker warm in je eigen houten huisje verblijven.

Lekker warm

Of je nu kiest voor een glamping vakantie in Nederland of het ’s winters toch liever iets verder weg zoekt, de Houten Huisjes van Boerenbed zijn het hele jaar door beschikbaar. Door de houtkachel die centraal in het woongedeelte staat zit je er zeker warmpjes bij. Bovendien isoleert het hout goed en houdt het de kou lekker buiten.

Bovendien slaap je ook in geniet je in de slaapkamers van echte bedden met echte, warme dekbedden. Ook het bedlinnen wordt voor je verzorgd, dat scheelt weer meenemen.

Glamping in een Houten Huisje

Hoewel de indeling per Houten Huisje wel iets kan verschillen, zijn ze in ieder geval voorzien van voldoende slaapmogelijkheden. Er zijn huisjes waar je romantisch met zijn tweetjes in kunt verblijven, maar er zijn ook huisjes voor 4 of 6 personen. Genoeg ruimte voor iedereen dus!

Verder geniet je in ieder huisje van een compleet ingerichte keuken met een koelkist en koud stromend water. Koken doe je op het houtgestookte fornuis. Liever buiten koken? Dat kan natuurlijk ook! Op de veranda staat een barbecue voor je klaar.

Dan is er nog de badkamer. Deze heb je helemaal voor je zelf en is voorzien van een heerlijke warme douche en een eigen wastafel. Het toilet heeft zijn eigen kamertje.

Genieten op de veranda

Wie tijdens de vakantie toch liever buiten leeft kan bij het Houten Huisje terecht op de veranda. Een overdekt hoekje van je huisje, waar je heerlijk kunt genieten van de frisse buitenlucht. Door de overkapping zit je er lekker beschermd.

En voor wie het glamping gevoel naar een hoger niveau wil tillen kan kiezen voor een huisje met een hottub. Dan kan de vakantie pas echt beginnen.

Onze Houten huisjes

Glamping.nl