Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamping populair op Google

Google heeft op 16 december jaaroverzichten met de populairste zoektermen van 2015 in Nederland gepubliceerd. Bovenaan de lijst met snelst stijgende zoektermen staat de mobiele game Agario, die in juli verscheen voor iOS en Android. De game blijft onder meer Boer Zoekt Vrouw en Adele voor. Er werd ook veel geinformeerd naar ‘vloggers’ en ook ‘glamping’ stond in een top 5!

De top 10 ‘meest trending’ zoektermen

1. Agario
2. Boer zoekt vrouw
3. Charlie Hebdo
4. Joost Zwagerman
5. Mijn belastingdienst
6. Parijs
7. Adele
8. Sail Amsterdam
9. Carnaval 2015
10. Trijntje Oosterhuis

Google publiceerde ook een aantal andere lijstjes, zoals de meest gezochte zoekterm in combinatie met ‘Wat is?’, met deze top 5:

 1. Wat is een kapitaalverzekering?
2. Wat is glamping?
3. Wat is bewerkt vlees?
4. Wat is een vlogger?
5. Wat is mijn dak waard?

Sinds 2011

Blijkbaar lieten Nederlanders zich dit jaar graag informeren via Google over het begrip ‘glamping’, wat sinds 2011 in opkomst is in Europa en steeds populairder blijkt te worden. Niet alleen het aantal boekingen voor glampingaccommodaties neemt toe, maar ook het aantal campings wat dit soort luxe accommodaties aanbiedt. Vooral in de provincies Noord-Brabant en Utrecht werd er veel gezocht naar het onderwerp ‘glamping’. In het noordoosten van ons land was de zoekterm duidelijk minder populair.

Op zoek naar een leuke glamping camping? Zoek niet verder! Kijk op onze overzichtspagina voor alle campings. Klik hier voor alle glamping accommodaties van Vacanceselect.

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Glamping Resort Orlando in Chianti

Toscane, Italië

  • Tussen Chianti-wijnvelden
  • Veel rust en natuur
  • Paradijs voor de allerkleinsten

Een heerlijke camping in Toscane, onder de pijnbomen. Je hebt hier ruime keuze uit verschillende soorten glampingaccommodaties.

Blogcategorieën

Glamping.nl