Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Haal het glampinggevoel naar je eigen tuin!

De zomer is en blijft toch echt mijn favoriete seizoen. Niet alleen omdat het dan tijd is om even te ontsnappen uit Nederland en op vakantie te gaan, maar ook omdat het zonnetje zich regelmatig laat zien. Genieten van lange zomeravonden, barbecueën met vrienden en familie en op een vrije dag relaxen in de tuin met een tijdschrift. Kortom, heerlijk buiten leven! Een beetje comfort én gezelligheid zijn daarbij niet te missen ingrediënten. Haal het glampinggevoel naar je eigen tuin en het belooft zeker weten een relaxte zomer te worden!

Gezellig en knus

Zelf vind ik het geweldig om een tuin of balkon in te richten. Al is je balkon of tuin piepklein, het glampinggevoel kun je altijd naar je eigen tuin of balkon halen. Hoe je dat doet? Door leuke en comfortabele tuinkussens aan te schaffen. Tip: kies voor twee à drie kleuren waarvan één kleurrijke kleur zoals roze, geel of azuurblauw. Lekker zomers en vrolijk! Combineer een van deze kleuren met neutrale tinten zoals zwart, grijs, wit of taupe. Filter vervolgens op deze kleuren en mix en match erop los!

Tuinkussens - Haal het glampinggevoel naar je eigen tuin

Foto: via Tuinkussenshop.nl

Het ibizagevoel bij je thuis

Glamping is luxe en dus mag je wel wat comfort naar je tuin halen. Je kunt een loungeset aanschaffen, maar zelf je loungeset creëren van pallets is veel gezelliger en vacay proof. Schaf een pallet met rugleuning aan en een palletkussen dat helemaal past bij de sierkussens die je hebt uitgezocht. Zeg nou zelf: dit ziet er toch super sfeervol uit? 

Pallettuinkussens - Haal het glampinggevoel naar je eigen tuin
Pallet met tuinkussens - haal het glampinggevoel naar je eigen tuin

Foto: via Tuinkussenshop.nl

Decoratie is key

Is de basis helemaal in orde? Dan is het decoreren van jouw relax area de laatste stap. Mijn favoriete items om een tuin op te fleuren zijn toch echt kaarsen, lampjes en lampionnen. Zeker wanneer je lang buiten wilt zitten en het schemerig wordt, brengen deze items een gezellige sfeer. Kies voor lampjes op zonne-energie. Deze kun je tegenwoordig overal kopen en ze geven ‘s avonds automatisch licht. Hetzelfde geldt voor vrolijk gekleurde lampionnen. Heb je een grote tuin en kun je naast een palletloungeset ook een tafel kwijt? Leuk je tafel dan op met vakantieproof accessoires en een mooi matchend tafelkleed. Denk aan schelpjes met zand in een pot of tropische planten in kleine potjes. 

Gedecoreerde tafel - Haal het glampinggevoel naar je eigen tuin

Foto: via Tuinkussenshop.nl

Kun jij ook niet wachten? Haal het glampinggevoel naar je tuin en begin aan een relaxte zomer!

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

9

Europing

Familie Kuijpers, 16 februari 2016

Rome in de buurt

Mooi gelegen, grotendeels in het bos, direct aan een mooi zandstrand. Het zwembad is fijn met voldoende ligbedden. Het restaurant is goed. Er is een voetbal-grasveld. De supermarkt biedt wat nodig is. Nadeel is wel de hoge prijs voor de huur van een tennisbaan en het kunstgras voetbalveld. Ook is het een nadeel dat er geen gratis wifi is. De camping ligt ver van Tarquinia en andere bewoonde gebieden dus om op pad te gaan heb je altijd de auto nodig (fietsen is niet aan te raden op de landwegen die slecht geasfalteerd zijn en waar auto’s hard rijden).

Bezocht Europing in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl