Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Mijn verblijf op Domaine Presqu’île de la Franqui

Afgelopen maand verbleef ik op Domaine Presqu’île de la Franqui in de Franse Languedoc-Roussillon. Een plek voor iedere ouder die op zoek is naar een luxe vakantie aan zee met een bijzonder tintje. Van luxe accommodaties tot aan een wel heel spectaculaire watersport activiteit voor de deur van het domein. Hier beleef je het beach gevoel op elke plek en kun je echt genieten van een ontspannen vakantie. Lees met me mee, want ik vertel je hoe ik mijn verblijf heb ervaren!

Een potje kitesurfen?

Er zijn van die to do’s die al een tijdje op je vakantiebucketlist staan, maar waar het telkens toch niet van komt. Kitesurfen is er daar één van. Deze watersport onder de knie krijgen kost tijd, maar bij Domaine Presqu’île de la Franqui kun je een goed begin maken. Op het strand dat grenst aan het domein vind je drie kitesurfscholen waar je de fijne kneepjes van het vak kunt leren. Zo laat je je aan het eind van de vakantie meevoeren door de wind op zee. Iets wat je nooit meer zult vergeten. Ben je niet zo’n durfal? Dan kun je alsnog meegenieten. Tijdens mijn verblijf was er pal voor mijn accommodatie net een wedstrijd aan de gang.

Kitesurfen - mijn verblijf op Domaine Presqu'île de la Franqui

Foto: door Richard Otten op Domaine Presqu’île de la Franqui

Strand - Domaine Presqu'île de la Franqui

Foto: door Richard Otten op Domaine Presqu’île de la Franqui

Hoogtepunten tijdens mijn verblijf op Domaine Presqu’île de la Franqui

De kitesurfwedstrijd was een absoluut hoogtepunt, maar zeker niet het enige hoogtepunt van mijn verblijf op Domaine Presqu’île de la Franqui. De sfeer op dit domein is zo fijn, dat je je direct helemaal zen voelt. Vooral op het centrale plein “Le Kit”, waar je niet om de ibizavibes heen kunt. Je kunt hier dineren en ik raad je aan om dat zeker eens te doen tijdens je vakantie. De tapas die je hier kunt bestellen zijn echt goed en maken dat Ibiza gevoel helemaal compleet. Overdag relax je aan het fijne zwembad en kun je een massage boeken. De kinderen vermaken zich ondertussen bij de leuke animatie, die wordt verzorgd door twee Nederlands sprekende meiden.

Centrale plein - Domaine Presqu'île de la Franqui

Foto: door Richard Otten op Domaine Presqu’île de la Franqui

Slapen in een Majestic Lodge

Ik verbleef in een van de Majestic Lodges waar het mij qua luxe aan niets ontbrak. Met twee slaapkamers met elk een eigen badkamer en een privé-jacuzzi op je veranda voel je je hier de koning ter rijk. Mijn lodge lag dus ook nog pal aan het strand, wat de ervaring compleet maakte. Zo steek je ’s avonds de Amerikaanse barbecue aan en diner je met het gezin terwijl je de zon ziet ondergaan achter de zee.

Majestic Lodge - Domaine Presqu'île de la Franqui

Foto: door Richard Otten op Domaine Presqu’île de la Franqui

Domaine Presqu’île de la Franqui is een gloednieuw domein en daarom is nog niet alles af. Toch heb ik daar tijdens mijn verblijf weinig van gemerkt. Wil je ook vakantie vieren in een Majestic Lodge op Domaine Presqu’île de la Franqui? Volgend jaar zal het in ieder geval nog mooier zijn.

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

8

Green Garden

Familie Kreike, 16 februari 2016

Top camping!

Personeel Camping Green Garden is zeer behulpzaam. Een goede tafel in een restaurant reserveren is geen probleem. Men loopt zelf even naar de caravan toe om e.e.a. te bevestigen. Een trapleuning maken? De volgende dag staat er een monteur om deze te realiseren. Green Garden ligt centraal tussen de gezellige plaatsjes Sirolo en Numana. Strandservice is ook goed geregeld. En, alhoewel de oven klein is… als je vroeg bent eet je heerlijke nog warme verse croissantjes!

Bezocht Green Garden in juli 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl