Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Je droom achterna en een glamping starten? Dankzij deze vijf mogelijkheden kan het!

Droom jij er ook al jaren van om een eigen glamping te beginnen onder de Spaanse, Italiaanse of Franse zon, maar heb jij te weinig financiële middelen hiervoor? Geen zorgen, want er zijn een aantal opties waardoor het mogelijk is om deze wens in vervulling te laten gaan. Zo kun je dus alsnog op een droomlocatie gasten ontvangen voor een heerlijke glampingvakantie. Lees je mee?

Glamping te starten - glamping.nl

Foto van Villaggio Barricata via Vacanceselect

Sluit een lening af

Hoewel het natuurlijk ideaal zou zijn om een glamping te starten met eigen geld, is dit in de meeste gevallen niet realistisch. Daarom is een goedkope persoonlijke lening de meest logische optie voor het starten van een glamping. Er zijn talloze bedrijven om een lening bij af te sluiten, maar bij Becam doe je dit tegen een heel lage rente. Op deze manier kun je niet alleen snel aan de slag met het beginnen van een eigen bedrijf, maar kun je ook lenen tegen een zo laag mogelijke prijs.

Geld ophalen met behulp van crowdfunding

Dankzij crowdfunding kun je via het publiek geld ophalen om een eigen project te kunnen financieren. Ideaal voor het starten van een eigen glamping! Je kunt gasten alvast een bedrag laten betalen om investeringen te doen, waardoor zij tegen de tijd dat de glamping open is gratis kunnen overnachten. Bovendien kun je het bedrag zelf bepalen, waardoor het voor zowel kleine als grote investeringen een uitkomst is.

Vele handen maken licht werk: hulp in natura

Ondanks dat deze methode meer gericht is op het opbouwen van de glamping, is het toch een goedkope manier om een eigen glamping te starten. Zo kun je vrienden en familie vragen om in ruil voor hun hulp een gratis overnachting aan te bieden. Door het bundelen van deze krachten bespaar je veel kosten.

Huren in plaats van kopen

Hoewel glampings erg populair zijn vanwege de combinatie van een luxe accommodatie met sanitair en het ultieme kampeergevoel, is het mogelijk dat je het kopen van een glamping een te grote stap vindt. Daarom kun je er ook voor kiezen om een bestaande glamping te huren. Op deze manier doe je ervaring op, loop je minder risico en kun je toch eigen beslissingen maken.

Ga op zoek naar investeerders

Als er in je directe omgeving geen mensen zijn die kunnen helpen bij het realiseren van jouw droom, is het ook mogelijk om te kijken naar potentiële investeerders. Hiervoor is het noodzakelijk om een businessplan op te zetten. Hierin beschrijf je waarom jouw concept onderscheidend is en overtuig je de investeerders van je idee. Ook kun je deze investeerders medebeheerders laten worden in jouw bedrijf.

 - glamping.nl

Foto van Villaggio Barricata via Vacanceselect

Ben jij al overtuigd om je droom achterna te gaan en een glamping te starten?

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

8

San Francesco

Familie van de Velde, 4 december 2018

Rolstoelvriendelijk

Nette overzichtelijke, niet al te grote camping, gastvrij personeel. Goed eten, redelijk geprijsd. Enorm rolstoelvriendelijk. Alles is toegankelijk muv de pier. Bij verhuur van waterfiets aan het meer werd mijn dochter zonder problemen uit haar rolstoel getild en in de waterfiets gezet en toen we terugkwamen weer terug in haar rolstoel. Dikke duim, nog nooit meegemaakt! Zwembad is door tillift ook toegankelijk. En het maakte niet uit of ze nu 1x of 10x het water in en uit wilde. Niet alleen zij heeft zich uitstekend kunnen vermaken, ook ik en haar zussen hebben door alle hulp die geboden werd heerlijk uit kunnen rusten!

Tips in de omgeving

Sirmione, Gardaland, Peschiera del Garda, Shopping Mall Il Leone, Verona, Gardameer.

Bezocht San Francesco in september 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl