Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Ons verblijf in de ongerepte natuur bij Glamp Outdoor Camp op de Veluwe

Afgelopen weekend mochten wij proefslapen bij Glamp Outdoor Camp op de Veluwe dat in samenwerking met Campsolutions is opgezet. Een pop-up glamping geheel in festivalstijl met veel privacy bij je accommodatie. Nieuwsgierig geworden naar onze ervaring? Lees dan zeker even verder!

pop-up glamping Glamp Outdoor Camp

Een warm ontvangst

Bij aankomst op Glamp Outdoor Camp werden wij warm ontvangen door David, de host van Glamp Outdoor Camp, die met een stralende lach op ons stond te wachten. Hij vertelt ons dat hij de hele zomer de gasten zal verwelkomen. Vrijdag 5 juli gaat de pop-up glamping officieel open. Wij mochten samen met een paar anderen dit weekend al proefslapen.

Een rondje over Glamp Outdoor Camp

Meteen na aankomst maakten we een rondje over het terrein om de verschillende accommodaties te bekijken en dat zijn er een boel! Van accommodaties voor stellen tot aan accommodaties voor het hele gezin: je kunt hier zeker een accommodatie vinden die bij jouw wensen past. Onze favoriet? De Dormer Cabin: een luxe accommodatie met eigen sanitair.

Ons verblijf: de bunkhouse

Voor ons stond de bunkhouse klaar, gecombineerd met een bedstee en een tent waar je keukengerei, een koelkast en kookpitjes hebt om zelf te kunnen koken. Buiten heb je je eigen picknickplek met picknicktafel en loungestoelen, waarvandaan je geniet van een prachtig uitzicht over de Veluwe. We besloten direct even naar de supermarkt te gaan om wat lekkers te halen voor in de koelkast en spullen voor het ontbijt. Broodjes konden we vers bestellen bij Glamp Outdoor Camp, dus dat was mooi meegenomen.

Viergangendiner van Klein Berlijn

Voor het eten namen we plaats op de loungestoelen bij het terras voor een drankje. Helaas kwam er een grote bui aan, dus besloten we onder de overkapping aan te schuiven bij een leuk stel waar we de hele avond mee hebben doorgebracht. Er was voor ons een viergangendiner samengesteld met vier kleine gangen. De parelgort met gekonfijte knoflook was onze favoriet, maar ook ons hoofdgerecht (te zien op de foto hieronder) was erg lekker. Het viel ons op dat de horeca hier gebruik maakt van houten bordjes en bestek in plaats van plastic. Een groot pluspunt als je het ons vraagt.

Na het eten besloten we nog even in onze accommodatie na te praten met een glas rosé. Helaas was het te slecht weer om buiten in de loungestoelen te zitten, maar ook binnen hebben we een knusse en gezellige avond gehad dankzij de sfeerverlichting en het tafeltje dat voor ons klaarstond.

Heerlijk wakker worden

’s Ochtends werden we rustig wakker in onze accommodatie en genoten we buiten aan de picknicktafel van ons uitgebreide ontbijt. We waren iets te lang aan het genieten van het ontbijt, waardoor we de yogasessie misten, maar wel leuk om te weten dat er tijdens de zomer van alles georganiseerd wordt. Behalve op de Glamp Outdoor Camp zelf, kun je trouwens ook gebruik maken van de faciliteiten van het naastgelegen Roompot park.

Na het ontbijt was het tijd om in te pakken en weer richting huis te gaan. We hebben genoten van ons verblijf en kunnen het hier zeker aanraden als je op zoek bent naar een uniek verblijf in de ongerepte natuur.

Vragen over deze bestemming? Stuur ons dan vooral een berichtje, we helpen je graag verder. Op dit moment is er nog beschikbaarheid in juli voor de bunkhouse en de air accommodatie. Ook na het hoogseizoen is er nog volop beschikbaarheid.

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

9

Ardèche Camping

Familie de Rooij, 3 oktober 2016

Super camping!

Gewoon een super camping voor gezinnen met kinderen tot circa 8 jaar! Kleinschalig, makkelijk contact maken, zeer goede accomodatie maar toch echte camping sfeer. Tips in de omgeving zijn Gorges de Ardeche, Vallon Pont d’arc, Velotrain.

Bezocht Ardèche Camping in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl