Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamping Zwitserland

Luxe kamperen in Zwisterland voor een kampeervakantie in zomer en winter

Een luxe kampeervakantie in Zwitserland staat garant voor een vakantie, waarbij je ultiem kunt genieten van al het moois wat dit land te bieden heeft. Prachtige natuur, de mooiste uitzichten, heerlijke chocolade en genoeg activiteiten voor de hele familie. Glamping in Zwitserland is een perfecte optie om je vakantie door te brengen in de mooie Zwitserse natuur!

Hoe kom ik in Zwitserland?

Zwitserland is zeer goed bereikbaar. Of je nu met het vliegtuig wilt reizen of met de auto, er zijn genoeg mogelijkheden. Met de auto ben je in ongeveer negen uur rijden in Zwitserland. Dit is natuurlijk afhankelijk van de plaats in Zwitserland. Met het vliegtuig ben je vanaf Amsterdam in anderhalf uur al in Genève. Daarnaast is ook het openbaar vervoer goed geregeld in Zwitserland. Je kunt dus makkelijk een glamping vakantie boeken in de natuur om er vervolgens met de trein een dagje op uit te gaan naar een stad, zoals Zürich of Genève.

Actieve vakantie in luxe accommodaties

Zwitserland is ook de perfecte locatie voor een actieve vakantie in stijl. Bossen waar je kunt gaan mountainbiken, bergen waar je prachtige wandelingen kunt maken, meren waar je kunt gaan kajakken en gezellige dorpjes waar je aan het eind van de middag even bijkomt met een warme chocolademelk. Omdat vrijwel alle glampings gelegen zijn bij een bos, bij de bergen of aan een meer, zijn er genoeg mogelijkheden.

Bij een glamping vakantie denk je misschien alleen aan de zomer, maar ook in de winter is het goed vertoeven in deze luxe accommodaties. Dit maakt Zwitserland ook tot een goede glamping wintersportbestemming. De hele dag met het zonnetje in je gezicht op ski’s van de berg en in de avond in je eigen luxe glamping accommodatie genieten van een échte Zwitserse kaasfondue, wat wil je nog meer?

Glamping in Zwitserland

Zwitserland is ontzettend divers en een luxe kampeervakantie zal aan de wensen van de hele familie voldoen. Neem dus snel een kijkje bij ons aanbod van luxe accommodaties in Zwitserland!

Populaire bestemmingen in Zwitserland

Glamping.nl