Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Sterren kijken vanuit je eigen bubbel

Als je de titel van dit blog leest, dan denk je misschien meteen aan een ‘coronabubbel’, maar niets is minder waar. Een bubbel is in de wondere wereld van glamping een accommodatie waar menig glampingliefhebber verliefd op is. Waarom? Vanuit je bed kijk je zo naar de prachtige sterrenhemel op een heldere avond. Romantischer krijg je het niet… Op deze plekken kun jij sterren kijken vanuit je eigen bubbel!

Bulle Fleurie

Bij Bulle Fleurie verblijf je midden in het groen van het Franse Nouvelle-Aquitaine. Vanuit je bubbel krijg je geen genoeg van de prachtige omgeving. Overdag is het al prachtig, maar als de avond valt en de zon is ondergegaan, dan kijk je je ogen écht uit! Zie jij jezelf al in slaap vallen onder de sterrenhemel?

Bulle Fleurie
Bubbel bij Bulle Fleurie

La Bulle des Champs

Wil jij slapen onder de sterren op een toplocatie vlakbij Parijs? Dan zit je goed bij La Bulle des Champs! Op dit adres ben je omringd door natuur en boerderijdieren, maar met anderhalf uur sta je in het bruisende centrum van Parijs. De perfecte balans tussen ontspanning en vertier dus! Je kan jezelf zelfs extra in de watten leggen in de spa. Wat een luxe!

La Bulle des Champs
Bubbel bij La Bulle des Champs

Le Wigwam du Clos Cacheleux

Ook onze derde tip ligt in Frankrijk en dat is niet gek. In dit veelzijdige land met prachtige afwisselende natuur staat een bubbel al gauw goed! De locatie van Le Wigwam du Clos Cacheleux is -en dan overdrijven we niet- perfect. Je overnacht naast een heerlijk privémeer, dus de dag beginnen met een verfrissende duik is dichterbij dan ooit. En dan vind je de mooiste baaien van Europa ook nog eens op steenworp afstand… Zie jij jezelf al liggen in deze bijzondere glampingaccommodatie?

Le Wigwam du Clos Cacheleux
Bubbel bij Le Wigwam du Clos Cacheleux

Op deze glampingaccommodaties word je toch verliefd?! Sterren kijken vanuit je eigen bubbel, wie wil dat nu niet? Maak je droom werkelijkheid of neem een kijkje in ons volledige aanbod voor meer inspiratie!

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

10

Fuussekaul

Familie Teunissen, 4 december 2018

Uitstekend vermaakt

Wij zijn een gezin van 5, 2 volwassenen en 3 kinderen, en de kinderen hebben zich uitstekend vermaakt op de camping! Er was een super animatie team en er waren voldoende activiteiten voor de kinderen. S’morgens bij het wakker worden vroegen de kleinste kinderen al hoe laat de tractor ze kwam ophalen. Voor oudere stellen zonder kinderen is de camping ook een aanrader. Dit doordat de camping in een prachtige bosrijke omgeving ligt waar voldoende wandel en fiets mogelijkheden zijn.

Tips in de omgeving

Het kasteel, de ruïne, het grote winkelcentrum met oa een Delhaize supermarkt én Luxemburg stad!

Bezocht Fuussekaul in augustus 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl