Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Tendi, het andere kamperen!

Een vakantie in een Safaritent zou boven aan je verlanglijst moeten staan. Weet jij nog niet waar je aankomende voorjaarsvakantie, meivakantie of zomervakantie wilt doorbrengen? Wat denk je van de Ardèche, Catalonië of Toscane? De Lodge- en Safaritenten van Tendi staan op de mooiste plekjes in Europa, op gemoedelijke familiecampings of privé landgoederen. Zo is er voor ieder wat wils.

Tendi is al enkele jaren een toonaangevende speler op het gebied van Safari- en Lodgetenten. Tendi (Esperanto voor kamperen) is een kleinschalige reisorganisatie gevestigd in Alkmaar van waaruit er met zo’n 20 campings in heel Europa wordt samengewerkt.

Zoals gezegd: deze Safaritenten staan op de meest mooie plekjes in Europa. “Elke locatie moet iets unieks hebben voordat we het in ons assortiment opnemen. Bijzondere plekken zoals gelegen in een wijngaard, bij een kasteel, aan een meer of bij een boerderij, bijvoorbeeld.” zegt Don Pater, eigenaar van Tendi.nl. “We inspecteren bovendien elk jaar persoonlijk alle plekken en onderhouden regelmatig contact rechtstreeks met de campingeigenaar.” Tendi is dus een kleinschalige reisorganisatie met veel persoonlijke aandacht voor de klant, en dat merk je.

En voor mensen met kampeerangst voor vervelende campingbedjes of slechte matrassen: relax! In de Tendi Safaritenten staat er een boxspring voor je klaar, helemaal opgemaakt. Er zijn drie verschillende Tendi tenten: De Safaritent, Safaritent met eigen badkamer en de Lodgetent met eigen badkamer en loftverdieping. Uiteraard komen de tenten met een complete inventaris.

Nieuwsgierig geworden naar de opties? Check dan hier het volledige aanbod van Tendi!

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Rosselba Le Palme

Elba, Italië

  • Prachtige terrassencamping
  • Familiecamping
  • Groot zwemparadijs

Een prachtige terrassencamping op het Italiaanse eiland Elba, waar de hele familie zich uitermate goed zal vermaken.

Glamping.nl