Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Op een eiland

Genieten van luxe op steenworp afstand van het strand!

Zon, zee, strand, prachtige natuur, cultuur opsnuiven… allemaal ingrediënten voor een prachtige vakantie. En dit alles vind je op een van de vele prachtige eilanden die Europa rijk is.

Van grote eilanden als Sardinië in Italië tot ons eigen kleine Texel. Overal vind je ellenlange kustlijnen, mooie natuur, idyllische dorpjes en steden. Elk eiland heeft bovendien een eigen stukje geschiedenis waar de eilandbewoners erg trots op zijn!

Glamping op een eiland in Nederland

Als je alleen al naar ‘onze’ waddeneilanden kijkt, en de verschillen hiertussen, kun je wel stellen dat met elk eiland die je bezoekt het bijna is alsof je in een heel ander land komt. Zó’n eigen identiteit hebben eilanden. Bijvoorbeeld Vlieland met die overweldigende rust, dat geweldige kleine dorpje en die vrijheid die je voelt als je op de Vliehors loopt. Het is zo leuk om te zien wat zo’n klein eilandje jou als vakantieganger kan bieden.

In Frankrijk vind je het mooie eiland Mont Saint-Michel, iets meer zon en warmte-garantie dan in Nederland dus… ben je klaar voor een strandvakantie? Ook leuk is dat dit eiland, wat naast de prachtige stranden barst van de uitjes zoals pretparken en musea, bij eb te voet te bereiken is vanaf Bretagne. Ben jij voordat het vloed wordt weer op het land…?

Een glamping vakantie op een eiland is vaak alles in één. Er is zó veel te zien, te doen en te ontdekken en alles op relatief korte afstand omdat een eiland nou eenmaal niet altijd enorm groot is. En dan die prachtige eigen eilandcultuur die je gewoon kunt proeven.

Natuurlijk doe je dat vanuit je glampingaccommodatie zodat je in alle rust en luxe kunt bijkomen van de avonturen. Zo wordt glamping op een eiland bijna een paradijselijke vakantie. 

Populaire bestemmingen

Glamping.nl