Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

5 x de mooiste glampingadresjes ter wereld

Overnachten op een andere manier, met een unieke beleving. Dan kies je voor een glampingaccommodatie. Over de hele wereld zijn zoveel mooie glampingaccommodaties te vinden. De mooiste glampingadresjes ter wereld heb ik voor je op een rijtje gezet.

1. Wallis Collection, Zwitserland

Wakker worden, je tent openen en uitkijken op de besneeuwde bergtoppen van van de Zwitserse Alpen, Wauw! Bij Wallis Collection overnacht je bij een echte Zwitserse Alpen-boer midden in de bergen. Met je eerst kopje koffie van de dag kijk je vanuit je comfortabele safaritent heerlijk uit op de bergen met grazende schaapjes voor je.

Wallis Collection - de mooiste glamping adresjes ter wereld

2. Den Branderhorst, de Achterhoek

Iets dichter bij huis, in de Achterhoek, vind je boerderij Den Branderhorst. Hier kampeer je tussen de koeien bij boer Eddy en boerin Anne-Marie. Wanneer je de slingerende oprijlaan naar de boerderij oprijdt glijdt de stress van je af. Eddy en Anne-Marie hebben een kleinschalige melkveehouderij en laten hun koeien graag knuffelen met de gasten. Op het erf staan negen luxe Lodgetenten voorzien van alle gewenste comfort. Deze glampingaccommodatie is 100% kidsproof.

Den Branderhorst - de mooiste glamping adresjes ter wereld

3. La Granja de Antonio, Andalusië

Rust, ruimte en het Andalusische landleven. Bij La Granja de Antonio overnacht je in de nieuwe Mongoolse Yurt op maar 30 minuten van Malaga. Op dit kleinschalige vakantiepark staan twaalf vakantiewoningen waarbij je gebruik kunt maken van het gedeelde zwembad. Daarnaast is er een restaurant en spa. Zo overnacht je op het Zuid-Spaanse platteland net wat anders dan je gewend bent.

La Granja de Antonio - de mooiste glamping adresjes ter wereld

4. Panorama Glamping Visole, Slovenië

Geniet van de frisse lucht en de prachtige groene natuur van Slovenië bij Panorama Glamping Visole. Met een panoramisch uitzicht vanuit je glampingaccommodatie kan je vakantie niet meer stuk. Zo verblijf je midden in de natuur in deze minimalistische, ecologische hut met queensize bed en eigen terras. ‘S Avonds gezellig kletsen rond het gedeelde kampvuur met andere reizigers terwijl je je marshmallow boven het vuur houdt en nipt aan je wijntje. Oftewel, echt genieten, toch?!

Panorama Glamping Visole - de mooiste glamping adresjes ter wereld

5. Elewana Elsa’s Kopje, Kenia

Olifanten, leeuwen en neushoorns, je spot de Big Five in de buurt van Elsa’s Kopje safari lodges in Kenia. Dit was vroeger een opvang waar jonge leeuwen en welpjes werden opgevangen, konden aansterken en weer werden vrijgelaten. Iedere cottage bij Elsa’s Kopje heeft een groot slaapvertrek en een lounge. Daarnaast heeft het een luxe badkamer, veranda en bovendien een adembenemend uitzicht over Meru National Park.

Elewana Elsa's Kopje - de mooiste glamping adresjes ter wereld

Intussen zin gekregen in een van deze bijzondere overnachtingen, of wil je nog meer mooie glampingaccommodaties bekijken? Check dan vooral even Glamping.nl en laat me weten welke accommodatie jouw favoriet is.

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Glamping.nl