Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glampingbestemmingen met een 360 graden video

Voordat je een glampingvakantie boekt, wil je natuurlijk kijken welk park aan jouw vakantiewensen en eisen voldoet. Voordat je een definitieve keuze maakt bekijk je de foto’s en lees je de reviews uitvoerig. Natuurlijk krijg je door de gemaakte foto’s en geschreven recensies van andere vakantiegangers al een goede indruk, maar met een 360 graden video wordt deze beleving pas optimaal. Daarom vertel ik je in dit blog over drie glampingbestemmingen met een 360 graden video.

Place de la Famille

Welkom op de kleine, maar altijd gezellige glamping Place de la Famille in het hart van de Dordogne. Zoals de naam al zegt, is dit een echte plek voor gezinnen. De perfecte glamping om samen met het gezin tot rust te komen, mensen te ontmoeten en de schoonheid van de Dordogne te ontdekken. In de 360 graden video zie je onder andere het plein waar van alles te doen is. De kinderen kunnen zich van ’s ochtends tot ’s avonds vermaken in het zwembad of spelen met vriendjes en vriendinnetjes in de aanwezige zandbak. Ook kun je een kijkje nemen bij de safaritenten waar je de vakantie in gaat doorbrengen. Met slechts 12 safaritenten, zul je de overige glampinggasten snel leren kennen. Op zoek naar gezelligheid? Dan kun je drie keer per week aanschuiven bij het gezamenlijke diner.

Glampings met een 360 graden video - Place de la Famille - glamping.nl

Foto van Place de La Famille

TerSpegelt

Dichtbij huis vind je glampingbestemming TerSpegelt, die zowel bij gezinnen als natuurliefhebbers geliefd is. De faciliteiten en mogelijkheden zijn eindeloos op TerSpegelt. Jong en oud zal zich hier de hele dag door vermaken. Ook buiten de camping is er genoeg te beleven in het Brabantse Kempen. Met de aanwezige 360 graden video ontdek je wat er allemaal te doen valt. Zo kunnen kinderen een hele dag klimmen en klauteren in het overdekte SterrenStrand. Extra bijzonder is dat je een kijkje kunt nemen in de meest bijzondere glampingaccommodaties. Zo kun je bijvoorbeeld op het water verblijven in een WaterLodge of in een OutbackLodge, waar je twee verdiepingen tot je beschikking hebt. Voor het ultieme plezier kun je een dag doorbrengen aan het meertje. Dat is hoe vakantie zou moeten zijn!

Glampings met een 360 graden video - TerSpegelt - glamping.nl

Foto van TerSpegelt

De Hertshoorn

Op zoek naar gezelligheid? Dan is de kindvriendelijke glampingbestemming de Hersthoorn geschikt voor jullie! Vier samen met gezinnen van alle leeftijden vakantie in eigen land. Aangezien de camping op de Veluwe ligt, is het ook de perfecte plek om even tot rust te komen. Trek eropuit in de omgeving en geniet van al het moois om je heen.

Met de 360 graden video kun je een goed beeld krijgen van hoe gezellig het is op Hersthoorn. Ook krijg je een impressie van de luxe safaritenten waarin je verblijft. Speciaal voor de kids is er een speelzolder aanwezig voor dolle pret en in het zwembad kan lekker gespetterd worden. Ook kun je een kijkje nemen bij de bijzondere boomtenten. Kijk je mee?

Glampings met een 360 graden video - Place de la Famille - glamping.nl

Foto van De Hersthoorn

Bij welke van de glampingbestemmingen met een 360 graden video zou jij vakantie willen vieren? 

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gerelateerde bestemmingen

Place de la Famille

Dordogne, Frankrijk

  • Zwembad met 4 niveaus
  • Gezamenlijke diners
  • Ontdekkingskaarten

Ontspannen, Ontmoeten en Ontdekken, daar staat Place de la Famille voor. Een vakantie in de natuur voor het hele gezin.

TerSpegelt

Noord-Brabant, Nederland

  • Activiteiten voor iedereen
  • Waterlodges
  • SterrenStrand & recreatieplas

Een fantastische vakantieplek voor het hele gezin! TerSpegelt heeft top faciliteiten en activiteiten voor jong en oud!

De Hertshoorn

Veluwe, Gelderland, Nederland

  • Op de Veluwe
  • Recreatieprogramma voor alle leeftijdsgroepen
  • Autovrij en hondvrij

Middenin het prachtige natuurgebied van de Veluwe, ligt Camping de Hertshoorn. Deze kindvriendelijke camping heeft een groot aanbod aan accommodaties.

Categorieën

Pagina delen

7

Le Serignan Plage

Familie Artz, 3 december 2018

Camping met veel faciliteiten

De camping heeft veel faciliteiten. (Camping winkel, bakker, slager, viswinkel, afhaal, bar, etc.) De ligging aan het strand is erg goed. Er zijn veel zwembaden voor kleine kinderen en tieners komen er (met de komst van de nieuwe glijbanen) ook goed aan hun trekken! De camping is erg groen en hier wordt ook veel aandacht besteed. Medewerkers zijn behulpzaam.

Tips in de omgeving

Carcasonne en Cap d’Agde.

Bezocht Le Serignan Plage in juli 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl