Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamping Duitsland

Luxe kamperen in ons buurland!

Als je op luxe kampeervakantie wilt in het buitenland, maar niet ontzettend ver wilt reizen, dan is glamping in Duitsland een ideale optie. Wij Nederlanders hebben een prachtig buurland waar ontzettend veel te beleven is. Het is dan ook zonde dat veel mensen alleen maar door Duitsland rijden op weg naar een andere bestemming. Duitsland is op zichzelf namelijk al een goede vakantiebestemming en perfect voor glamping vakanties!

Luxe kampeervakantie bij de buren

Duitsland is ons buurland, maar toch heeft het hele andere dingen te bieden dan Nederland. Van bergen tot meren, van zee tot bossen en van steden tot kastelen. Duitsland heeft alles! Omdat Duitsland zo ontzettend groot is, zijn er nog vele plekken onverstoord. Grote kans dus dat je tijdens een wandeling door de natuur bijzondere dieren tegenkomt, zoals herten of otters.

De omgeving bij Blanksee wordt ook wel het gebied van de duizend meren genoemd. Het is het mooist om er hier per kano op uit te gaan. In het Zwarte Woud kun je ontzettend mooi wandelen of mountainbiken. En daarnaast zijn de steden en dorpen in Duitsland een bezoekje waard. Zo kun je gaan winkelen in Berlijn, Hamburg of Hannover, maar ook het historische karakter van de kleinere steden ontdekken.

Bier und Schnitzel!

In Duitsland weten ze wel hoe je een feestje moet bouwen. Duitsers zijn gek op bier en van eten hebben ze genoeg kennis. Vooral een schnitzel moet je eens geprobeerd hebben als je naar een glamping in Duitsland gaat. Zoals je ze in Duitsland krijgt heb je ze nog nooit geproefd! Meer fan van wijn? In Duitsland produceren ze ontzettend goede wijnen. Je kunt dus mooi overdag een van de vele wijnboerderijen bezoeken en in de avond met een goed glas nagenieten van de dag in je eigen luxe glamping accommodatie.

Glamping in Duitsland

Overdag de stadjes ontdekken of uitrazen in de natuur en ’s avonds met het hele gezin marshmallows roosteren boven de barbecue. Vervolgens heerlijk slapen in een luxe accommodatie, waar je van alle gemakken bent voorzien. Zo word je lekker uitgerust wakker, klaar voor een nieuwe dag vol plezier. Voor een fijne glamping in Duitsland ben je bij ons aan het goede adres, bekijk dan ook snel ons aanbod.

Populaire gebieden

Glamping Rheinland-Pfalz

Glamping Rheinland-Pfalz

Wandel over de Geierlay-hangbrug, hang aan de kabelbaan van Koblenz of neem een boottocht over de "Romantische Rhein": het kan allemaal in het prachtige Rheinland-Pfalz. Ga op ontdekking in het vulkaanlandschap van Duitsland met glamping in Rheinland-Pfalz!

Glamping Noordrijn-Westfalen

Glamping Noordrijn-Westfalen

Oost-Nederland of toch West-Duitsland? Was dit plat Nederlands of Duits? Ga op onderzoek uit in de grensstreken van Noordrijn-Westfalen. Wandelen is een must in deze provincie want ze bestaat voor een kwart uit natuurparken! 

Glamping Nedersaksen

Glamping Nedersaksen

Ga op een glamping vakantie in het betoverende Nedersaksen en ontdek de overeenkomsten en verschillen tussen het Nederlandse en het Duitse Friesland. Van wadlopen tot heuvels beklimmen: in Nedersaksen kan het allemaal!

Glamping Mecklenburg-Vorpommern

Glamping Mecklenburg-Vorpommern

Ga op ontdekking in de Oost-Duitse dennenbossen of dompel onder in één van de vele meren van Meckelnburg-Vorpommern. Peddel mee met de fietsroutes langs de kust of doe een stedentripje naar Berlijn! De perfecte plek voor een luxe vakantie met glamping!

Glamping Saarland

Glamping Saarland

Wandel langs de Saarschleife van het mooie Saarland! Het gebied viel na de Tweede Wereldoorlog onder de Fransen en dat is zowel in de taal als in het eten nog steeds te merken. Een interessante combi voor degenen die maar niet kunnen kiezen tussen Frankrijk en Duitsland!

Bekijk alle gebieden »

Populaire bestemmingen

Park Bostalsee

Saarland, Duitsland

  • Deluxe cottages
  • Watersportmeer Bostalsee
  • Spetteren in Aqua Mundo

Op Park Bostalsee geniet je van een luxe verblijf met uitzicht op het meer. De perfecte plek voor een actieve vakantie.

Glamping.nl