Populair blog: Top 5 glamping in Italië
  • Volg Glamping.nl

Glamping Italië

Luxe kamperen midden in de prachtige natuur van Italië

Het land van pizza, pasta, zonnebloemvelden, olijfolie en lekkere wijnen. Van vriendelijke locals met veel handgebaren. Van zon, zee en een rijke cultuur en geschiedenis. Als je er één keer bent geweest, wil je niet anders. Glamping Italië = genieten van Bella Italia!

Glamping Italië

Glamping Italië… Voor elk wat wils

Italië heeft veel te bieden. Denk aan de bergen, adembenemende meren, heerlijke stranden, imposante steden en karakteristieke dorpjes. Italië verlaat je niet zonder een bezoek aan één van de bekende steden zoals het historische Rome, Venetië, Pisa, Napels of natuurlijk de modestad Milaan. Wil je lekker luieren op het strand? Dat kan ook, Glamping.nl heeft in Italië een breed aanbod van campings dicht bij mooie stranden: van grote zandstranden voor het gezin tot stranden met een bruisend nachtleven. Voor elk wat wils dus. En na een dagje weg kom je weer heerlijk tot rust in je luxueuze tent of een andere comfortabele glamping accommodatie.

“Wij hebben heerlijk genoten tijdens onze glamping vakantie in Italië! Een luxe manier van kamperen, een aanrader voor iedereen!”

La vita è bella

Het Italiaanse leven is mooi, en vooral tijdens een vakantie. En wat doe je tijdens je vakantie naast lekker genieten en luieren bij je luxe accommodatie op een glamping camping in Italië? Inderdaad. Lekker eten. En dat kan zeker in het land die meest geliefde keuken in de wereld heeft. Ga ook eens bij een lokale wijnboer langs, zij zullen u gegarandeerd een rondleiding geven door de wijngaard. Daarna natuurlijk lekker wijn proeven. Wat nog meer mooi is in Italië zijn de mensen, en hun liefde voor mooie dingen. In de grote steden kun je hier vooral van genieten. Denk aan hippe winkels, veel Vespa’s en mooie Italiaanse auto’s op straat. Waar kun je dus beter glamorous kamperen dan in Italië?

Glamping Italië

Dit mag in ieder geval duidelijk zijn: aan mogelijkheden geen gebrek in dit veelzijdige land. Is het alweer zomer? Andiamo in Italia! Bekijk snel de luxe glamping accommodaties op de verschillende campings in Italië en kies jouw ideale vakantie uit!

Meer nieuws en informatie over Glamping.nl vind je op

Glamping.nl